![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
multumesc Speranta1970 pt timpul dedicat mie:). Am ramas ortodoxa dar am multe intrebari. am cercetat si cercetez mult Scriptura ca e singura care poate sa-mi dea informatii. Am citi si Coranul, am studiat si despre celelate religii, dar trebuie sa gasesc unele raspunsuri cum ar fi de exemplu botezul primit de mica care cred ca nu e valabil. Cred ca nu e valabil pentru ca o persoana asa cum zice si Crezul trebuie sa marturiseasca ea insasi ca crede si asteapta invierea si viata vesnica. Aceasta este una dintre marile intrebari. Numai bine, Violeta
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crestin sau Ortodox | catehumen | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 109 | 20.01.2014 12:21:02 |
pomelnice pe crestin ortodox | steliana-steli | Generalitati | 1 | 22.12.2011 18:49:45 |
Catehismul ortodox - audio | strajeru | Generalitati | 0 | 03.08.2011 03:48:32 |
Reactia familiei adventiste la botezul ortodox al sotului | elenavioletacocos | Secte si culte | 0 | 27.10.2009 09:24:06 |
|