![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2) acesta e un mod de gandire crestina?? Imi pare rau dar aici pierd timpul .dumnezeu sa va lumineze! |
|
|||
|
|||
![]()
Comunismul era o religie de tip faraonic. Trebuie sa-ti explic de ce?
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu noi scriem cu literă mare domnule ateu! |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru Mar1vs:
Crestin nu inseamna perfect. Crestinul e un om ca si altii, desi se deosebeste prin faptul ca are o relatie cu Dumnezeu . Dar nu se naste invatat sau sfant, ci invata toata viata si se sfinteste in fiecare zi. Pentru cei care de cate ori aud o critica la adresa forumului intervin automat cu : "Du-te pe alt forum" Au mai fost unii care s-au comportat asa si cu Iisus. In Gadara, cand Iisus a scos dracii din acel om care umbla prin morminte, dar pe care El il iubea foarte mult, gadarenii I-au spus sa se duca de la ei si sa-i lase cu porcii lor; le-o fost frica sa nu ramana fara porci [a se citi pacate]. E mai bine sa recunoastem ca cei ce critica au si ei dreptatea lor. "Primirea de oaspeți să n-o uitați căci prin aceasta unii, fără ca să știe, au primit în gazdă, îngeri." Evrei 13:2
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Capitalismul. Deși cum ambele sunt ideologi care pun accentul pe latura materialistă sunt erori capitale din punct de vedere social.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei nu mai spune! Esti sigura? Poate n-ar fi rau sa citesti si posturile altor forumisti crestini.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt sigură că se scrie cu literă mare .Acei care nu respectă aceasta se numesc doar creștini, pentru că sunt botezați .
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu sunt sigur dar alta era plangerea. Cati crestini crezi ca sunt crestini nu doar pentru ca sunt botezati?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre cumnati | COSMINA | Generalitati | 18 | 26.02.2019 02:13:29 |
Comunism¡? | CristArg | Generalitati | 32 | 07.01.2011 14:51:01 |
Socialsim si comunism crestin | Stefan500 | Generalitati | 7 | 11.10.2010 00:54:10 |
intre cer si pamant | floaredecolt | Generalitati | 1 | 31.03.2008 13:24:00 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
|