![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Îmi amintesc din anii coplăriei mele, cât de mirat am fost când am aflat că pământul este rotund. Prima reacție a fost "așa ceva nu se poate !". Cum să fie rotund, când eu văd bine că este plat ? A urmat o ploaie de întrebări (îmi amintesc de una: cum fac oamenii să nu amețească stând cu capul în jos). Cei mai mari s-au străduit să îmi răspundă câte ceva, dar mi-au spus că am să înțeleg când voi mai crește. Și i-am crezut, chiar dacă îmi părea rău că nu mai cresc odată mai repede, ca să înțeleg. Tot așa este și cu dogmele: nu le înțelegem acum, dar le vom înțelege.
|
|||
|
|||
![]()
Mantuiti-va pe voi si veti afla !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fii mai explicit că nu prea am înțeles ce vrei să spui. Eu nu am spus că maica Domnului nu este o mijlocitoare înaintea Fiului Său pentru cei care au nevoie și îi cer ajutorul; dar asta nu înseamnă cu nici un chip că maculata sau imaculata concepție ar avea vreo semnificație pentru mântuirea noastră. Mântuirea ne este doar prin Iisus Hristos. Sfinții sunt și pot fi mijlocitori înaintea Fiului, însă mântuirea ne este numai prin Iisus Hristos.
Last edited by kesarion_breb; 26.08.2010 at 23:18:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Sfintii parinti find vazatori cu Duhul nu au avut probleme in a intelege in ce "stare" s-a aflat Maica Domnului...Deci prefer sa-mi insusesc punctul lor de vedere...Nu-mi pot permite sa am un punct de vedere personal sau sa fac eu o analiza
|
|
|||
|
|||
![]()
Și care este punctul de vedere al sfinților părinți văzători cu Duhul ??
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Greco-catolica? Greco-catolica + catolica de rit latin? Greco-catolica + catolica de rit latin + biserica anglicana? Greco-catolica + catolica de rit latin + ortodoxa de rit bizantin? Greco-catolica + catolica de rit latin + ortodoxa de rit bizantin + ortodoxa orientala +/-biserica anglicana? Greco-catolica + catolica de rit latin + biserica anglicana + ortodoxa de rit bizantin + ortodoxa orientala? Greco-catolica + catolica de rit latin + biserica anglicana + ortodoxa de rit bizantin + ortodoxa orientala + unele culte protestante? Greco-catolica + catolica de rit latin + biserica anglicana + ortodoxa de rit bizantin + ortodoxa orientala + toate cultele protestante? Sau toti cei care isi zic crestini? Care este Biserica Unica? Dupa cum vezi, nu am pus si varianta Bisericii Ortodoxe unice nu numai pentru ca esti catolic, dar si pentru ca asa ceva nu exista. Last edited by adiandrea6; 28.08.2010 at 12:28:18. |
|