![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vrut sa va spun asta ,ca sa stiti care e de fapt publicul tinta care va citeste,si va apreciaza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce va deranjeaza daca un om crede altfel decat dumneavoastra? Omul nu trebuie judecat dupa credinta ci dupa dragostea pe care o gasiti in inima lui. Rar am auzit un protestant sau neoprotestant sa vorbeasca urat despre credinciosii ortodoxi. Din ce inima vine astfel de vorbe? O inima plina de dragoste sau de venin?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altceva? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt un cult doar din punct de vedere al legislației în vigoare, numai că din punct de vedere al Bisericii Ortodoxe ca Biserica lui Hristos, adventiștii sunt o sectă religioasă, numele de sectă nefiind unul peiorativ pentru că nu înseamnă nimic rău în sine. Și chiar dacă i s-ar spune cult religios, acest lucru nu ar face mai puțin adevărat faptul că adventismul învață doctrine mincinoase și contrare sfintei scripturi.
Last edited by doctor_faustus; 29.08.2010 at 16:54:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Atata timp cat si acestia cat si ortodoxii cred in Isus Hristos ca unic mantuitor, atunci celelalte sunt detalii. Suntem toti oameni si copii ai Lui si trebuie sa traim in pace. Diferentele de opinie nu trebuie sa ne transforme in dusmani ci trebuie sa ne aduca aproape la discutie. Nu cu tonul ridicat si acuzatii si cu Scriptura in mana si Duhul Domnului in inima.
Punctul Bisericii Ortodoxe nu este mai presus de lege. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|