![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Un nebun arunca o piatra in lac si o suta de intelepti se chinuie sa o scoata" Cred ca adevarata miza e sa demonstrati ca ,desi aparent moartea este uitare lipsa a cunostintei,ortodoxia a venit cu aceasta uriasa contributie :ca adica sufletul e nemuritor. Asa ca nu ii mai contrziceti pe sectanti ca oricum nu vor intelege,caci au incercat doar atatia si nimeni nu a avut vreun rezultat. Ci mai bine explicati daca stiti care sunt temeiurile credintei ortodoxe despre nemurirea sufletului,si judecata particulara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vrut sa va spun asta ,ca sa stiti care e de fapt publicul tinta care va citeste,si va apreciaza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce va deranjeaza daca un om crede altfel decat dumneavoastra? Omul nu trebuie judecat dupa credinta ci dupa dragostea pe care o gasiti in inima lui. Rar am auzit un protestant sau neoprotestant sa vorbeasca urat despre credinciosii ortodoxi. Din ce inima vine astfel de vorbe? O inima plina de dragoste sau de venin?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altceva? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt un cult doar din punct de vedere al legislației în vigoare, numai că din punct de vedere al Bisericii Ortodoxe ca Biserica lui Hristos, adventiștii sunt o sectă religioasă, numele de sectă nefiind unul peiorativ pentru că nu înseamnă nimic rău în sine. Și chiar dacă i s-ar spune cult religios, acest lucru nu ar face mai puțin adevărat faptul că adventismul învață doctrine mincinoase și contrare sfintei scripturi.
Last edited by doctor_faustus; 29.08.2010 at 16:54:01. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|