Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.08.2010, 19:49:26
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de claudiu.hcs Vezi mesajul
Da, am o reteta!
Aceea pe care au avut-o si martirii de care vorbiti. Sau veti pune intrebarea ce a mai fost auzita in Biblie: "Cine este aproapele meu"?
Eu sunt aproapele dumneavoastra, acela pe care il numiti poate sectant sau mincinos, acela care n-am casa si dumneavoastra construiti cladiri mamut, acela care sufera de respingere in societate si dumneavoastra rasuciti cutitul in deznadejdea depresiei.
Eu sunt acela caruia puteti sa-i vindecati ranile, nu sa-l numiti sectant.
:) V-am numit eu sectant?
Eu va respect exact ca pe egalul si aproapele meu,indiferent ca sunteti adeptul unei miscari sectare.
Si nu ma consider fericitul posesor al invataturii 'drept-credincioase' daca nu pot ajuta cu ea ,macar un gram,pe aproapele meu . Crestinismul e adevarta cale,iar ortodoxia este desavarsirea acestei cai . Caci ne indrepata atentia asupra greselilor si pacatelor proprii,si nu ale celorlalti.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? AlinB Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 30 23.01.2017 12:34:40
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" nede_mar Stiri, actualitati, anunturi 3 18.01.2009 20:38:08