Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2010, 13:49:01
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
Kiralina, draga , ai o samanta de cearta in tine... fara seaman. Iarta-ma, dar strici toata frumusetea topicului. Reciteste-ti, te rog, postarilor si vezi daca tie iti place de tine. Nu e frumos ce spui. Esti sau nu de aceeasi parere cu noi, oamenii de pe forum, e dreptul tau si ai voie sa-ti spui parera. Dar fa-o frumos. Din postarile tale razbat si decibelii si saliva cu care improsti in jur...
Cu respect te sfatuiesc, sa te abtii cand e vorba de personalitati recunoscute de chiar BOR (macar pt faptul ca esti crestina, botezata in BO). Si apoi, ar trebui sa ai mai multa buna cuviinta fata de oamenii mai experimentati si cu adevarat induhovniciti decat tine (ma refer la Sfini, calugari ca Pr. Teofil Paraianu, Arsenie Boca ).
Stiu ca te-am suparat, dar trebuia sa te trag un pic de "atentie".
Iarta-ma si Doamne ajuta!
Nu m-am suparat deloc,din contra!nu vad unde e lipsa de buna cuviinta la adresa parintilor Arsenie si Teofil.Nu am facut decat sa arat ca si cei sus spiritual pot gresi,caci ce mi-a spus par Teofil m-a daramat complet in acel moment,mai bine nu mergeam....a fost un ciomag in cap total nefolositor.....cat despre par.Arsenie chiar nu am grait de rau,mai ales ca e personajul meu preferat din toata panoplia ortodoxa,unde mai pui ca e si vecin cu mine....nu e frumos ce spun?de ce?folosesc cuvinte interzise?smerenia nu e anestezie generala,vorba lui Puric......e un alt stil,mai virulent,dar e stilul meu!nu il voi schimba ca vezi tu saliva peste tot......
Vechi 31.08.2010, 13:58:56
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
Nu m-am suparat deloc,din contra!nu vad unde e lipsa de buna cuviinta la adresa parintilor Arsenie si Teofil.Nu am facut decat sa arat ca si cei sus spiritual pot gresi,caci ce mi-a spus par Teofil m-a daramat complet in acel moment,mai bine nu mergeam....a fost un ciomag in cap total nefolositor.....cat despre par.Arsenie chiar nu am grait de rau,mai ales ca e personajul meu preferat din toata panoplia ortodoxa,unde mai pui ca e si vecin cu mine....nu e frumos ce spun?de ce?folosesc cuvinte interzise?smerenia nu e anestezie generala,vorba lui Puric......e un alt stil,mai virulent,dar e stilul meu!nu il voi schimba ca vezi tu saliva peste tot......
Citeste si postarea lui OmBun... si daca nici ceea ce spune el nu-ti da de gandit, atunci ramai in ale tale...
Dumnezeu sa ne aibe in paza Lui!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31