Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2010, 12:18:53
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
nu mereu!nu a fost nimic bun in reactia parintelui,nu a construit nimic bun,nu a facut decat sa imi ia speranta !nu asta spui unui copil ce cade din picioare de rau langa tine si te intreaba ce sa faca.iar el iti spune :nu ai gasit alt duhovnic pana la mine?adica cumva:la ce naiba ma deranjezi?
Kiralina, draga , ai o samanta de cearta in tine... fara seaman. Iarta-ma, dar strici toata frumusetea topicului. Reciteste-ti, te rog, postarilor si vezi daca tie iti place de tine. Nu e frumos ce spui. Esti sau nu de aceeasi parere cu noi, oamenii de pe forum, e dreptul tau si ai voie sa-ti spui parera. Dar fa-o frumos. Din postarile tale razbat si decibelii si saliva cu care improsti in jur...
Cu respect te sfatuiesc, sa te abtii cand e vorba de personalitati recunoscute de chiar BOR (macar pt faptul ca esti crestina, botezata in BO). Si apoi, ar trebui sa ai mai multa buna cuviinta fata de oamenii mai experimentati si cu adevarat induhovniciti decat tine (ma refer la Sfini, calugari ca Pr. Teofil Paraianu, Arsenie Boca ).
Stiu ca te-am suparat, dar trebuia sa te trag un pic de "atentie".
Iarta-ma si Doamne ajuta!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31