![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar tb sa-ti dea de gandit atitudinea parintelui si nu sa-l judeci, este cine sa-l judece daca a gresit. Poate facea referrire la duhovnic intre ghilimelele de rigoare, poata ca ultima ta speranta fusese preotul, si inainte de asta poate ai fost pe la alte persoane care credeai ca te pot ajuta, precum fac si cei cu radiestezia, se cred mai presus de sfintii parinti si cred ca pot sa vindece sau altele. Indiferent ce ai patit in viata, nimeni si nimic nu-ti da dreptul sa vb pe tonul asta. Mereu ai de comentat la ce spun altii, si nu la modul frumos, ci la modul ''vulgar'' pentru un crestin. Faptul ca parintele Teofil a slujit la manastirea Sambata de Sus, unde a slujit si parintele Arsenie Boca, ar tb sa-ti dea de gandit, pt ca parintele Arsenie Boca a iubit si iubeste foarte mult aceasta manastire. Doamne ajuta. |
|
|||
|
|||
![]()
ce ati facut fratilor din topicul asta?.... orice numai de minunile parintelui nu ati vorbit.... chiar nu a fost nimeni pe la Prislop sau nu l-a prins nimeni in viata?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca l-a prins cineva in viata? Stiu eu pe cineva: Parintele Teofil Paraianu. Dar a murit saracu, fie-i tarana usoara! ![]() Daca te uiti in josul paginii, vei vedea inca multe alte topicuri dedicate Parintelui Arsenie Boca. Deci dorinta ta poate fi mai mult decat satisfacuta. Daca te uiti in susul paginii cu blandete si nu ostentativ, ai vedea ca Parintele Arsenie, este prezent in fiecare dintre cei care-au scris pe-aici. Daca ai rabdare, il vei primi si tu in curand!... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
,,M-am inhamat la carul unui ideal cam greu:transformarea omului in OM,fiul mai mic al lui Dumnezeu si frate al Fiului Sau mai mare.Insa toate idealurile mari au in ele ceva paralizant:nu te lasa sa te preocupi de nimicurile acestei lumi''Parintele ARSENIE ZIAN BOCA
|
|
|||
|
|||
![]()
Conceptia de viata este aceea in care te integrezi trup si suflet.Aceasta va frana producerea hormonilor si va echilibra sistemul endocrin.Prin aceasta se modifica pozitiv structura celulelor intregului corp si se armonizeaza cu aceasta invatatura.De exemplu:Sfintii nu putrezesc,ei ajung izvoare de mir,nu de putoare.Firea lor pamanteasca a fost inghitita de viata Sfantului Duh,ei au devenit temple ale Duhului Sfant si fii ai lui Dumnezeu,iar alti sfinti au fost rapiti intr-un alt mod de existenta si mormintele lor au ramas goale-----------citat din invataturile Parintelui ARSENIE ZIAN BOCA,,Tinerii,familia si copii nascuti in lanturi
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine oare te-a "bagat' pe acest topic? Cum de te interesezi de Parinte? De ce vrei sa stii mai multe desprea dumnealui? Te gandesti sa mergi la mormantul dumnealui? Ia gandeste-te un picut.... Poate ca totusi, Cineva ti-a facut semn cu mana.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ierti, dar nu uiti!!! Asta-i cea mai grava greseala pentru un crestin.
Asta-i ceea ce nu-mi place la tine: multa sare si piper. Nu mai fi atat de acida si sarcastica! Nu mai fi atat de dura si taioasa! Nu mai fi atat de "nesuferita", pentru ca toate se intorc insutit impotriva ta! Asculta-ma te rog, si selecteaza sfaturile care le primesti de la cei care iti transmit toate gandurile lor bune! Nu te incapatana, fiindca cu totii avem de invatat. Tu esti o persoana deosebita cu un suflet urias, dar la fel de uriasa este si lupa prin care privesti pacatele celor ce ti-au gresit si pe care nu vrei sa le tratezi cu blandete si intelegere! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 16:22:05 |
PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 14:14:43 |
7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 20:40:31 |
|