[quote=OmuBun;284058]Pai puteai sa spui simplu: "Pe Parintele Teofil Paraianu, ar fi trebuit sa-l trag de mustati pentru ce mi-a facut si mult timp nu l-am iertat, dar mai tarziu am inteles ca toate vin de la Dumnezeu si mi-a parut rau pentru gandurile mele si vorbele grele la adresa lui! Iarta-ma Parinte Teofile, ca ma mai ia gura pe dinainte! Si pune si pentru mine o vorba buna la Mantuitorul, daca te-ntalnesti cumva cu El pe la vreun bairam!..."
Cristian, scuze de intarziere! Nu vad nici un motiv pentru care sa nu-i trecem pe Parintii nostri dragi, care-au insemnat ceva in viata noastra. Dimpotriva, se pare ca este chiar indicat sa nu-i facem uitati, daca o vorba sau un sfat de-al lor ne-a schimbat intr-un fel sau altul cursul vietii![/
M-a iertat,dragutul,dovada ca mi-a dat o galeata plina cu apa intr-un vis!mi-a dat viata!si il iert,ca e nascut in aceeasi zi cu mama!apropo de zile de nastere:tata e nascut o data cu ceausescu,mama o data cu iliescu,eu o data cu guviernu groza!suntem condamnati la comunism!
|