Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2010, 18:15:33
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

[quote=OmuBun;284058]Pai puteai sa spui simplu: "Pe Parintele Teofil Paraianu, ar fi trebuit sa-l trag de mustati pentru ce mi-a facut si mult timp nu l-am iertat, dar mai tarziu am inteles ca toate vin de la Dumnezeu si mi-a parut rau pentru gandurile mele si vorbele grele la adresa lui! Iarta-ma Parinte Teofile, ca ma mai ia gura pe dinainte! Si pune si pentru mine o vorba buna la Mantuitorul, daca te-ntalnesti cumva cu El pe la vreun bairam!..."

Cristian, scuze de intarziere! Nu vad nici un motiv pentru care sa nu-i trecem pe Parintii nostri dragi, care-au insemnat ceva in viata noastra. Dimpotriva, se pare ca este chiar indicat sa nu-i facem uitati, daca o vorba sau un sfat de-al lor ne-a schimbat intr-un fel sau altul cursul vietii![/
M-a iertat,dragutul,dovada ca mi-a dat o galeata plina cu apa intr-un vis!mi-a dat viata!si il iert,ca e nascut in aceeasi zi cu mama!apropo de zile de nastere:tata e nascut o data cu ceausescu,mama o data cu iliescu,eu o data cu guviernu groza!suntem condamnati la comunism!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31