![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
SUNTEM ȘI VOM FI!
Ne-am născut Când imperii cădeau. Ne-am născut Când civilizații mureau. Ne-am născut Neam creștin, Purtăm în noi harul divin. Suntem veșnici ca veșnicii munți Cu glugi de zăpadă lăsate pe frunți. Suntem câmpia bătută de ploaie și vânt, Suntem și rămânem ai acestui pământ. Suntem și vom fi daci și romani Cu inima-n piept bătând românește, Neclintiți vom sta aici peste ani Ca stânca ce valul zdrobește. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Le-am găsit mai demult pe un sait, ne-au plăcut, și le-am reprodus în speranța că vor place și altora." - Tomescu Ionuț |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci când nu cunoști autorul unui text îl pui pe acesta între ghilimele(textul)sau scrii autor necunoscut. La această postare de ce ai folosit ghilimelele dacă tu ești Tomescu Ionuț? În rest pace și spor în cele pe care le faceți. |
|
||||
|
||||
![]()
PANSEURI
"Fericirea omului depinde mai mult de ce este decât de ce are. Pentru cel care nu are nimic patria e singura avere. Adevărata bogăție a unui om se măsoară cu binele pe care l-a făcut. E aberant și contrar propriilor interese să-ți cauți binele în afara interesului comun. Ne pot garanta drepturile doar familia și națiunea cărora le aparținem prin naștere și doar dacă sunt libere." - Popescu Angela |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Voi ține cont de sugestiile dumneavoastră. Tomescu Ionuț |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 19:48:25 |
|