![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
"Drepturilor individuale ale omului nu trebuie să intre în contradicție cu morala creștină. Ele nu pot fi opuse valorilor și intereselor patriei, comunității, familiei. Realizarea lor nu poate justifica atentatul la spațiile consacrate, la valorile culturale și la specificul național." - Tomescu Ionuț
|
|
||||
|
||||
![]()
"SINGURI SUNTEM SLABI ȘI VULNERABILI...
Ca indivizi luați izolat suntem slabi și vulnerabili. Națiunea în ansamblul său e ca un copac puternic și forțele fiecăruia ca seva care circulă sunt de folos tuturor. Consacrându-ne națiunii noastre devenim noi înșine puternici, atingem o stare de grație. Naționalul durează identificându-se astfel cu eternitatea și cu Dumnezeu." - Mihail Gh. Bujor (Ghebu) |
|
||||
|
||||
![]()
CÂNTEC SFÂNT
de Ștefan Octavian Iosif Cântecul ce-ades ți-l cânt Când te-adorm în fapt de seară, Puiule, e-un cântec sfânt, Vechi și simplu de la țară. Mama mi-l cânta și ea, Și, la versul lui cel dulce, Puiul ei se potolea Și-o lăsa frumos să-l culce. Azi te-adorm cu dânsul eu, Ieri el m-adormea pe mine, Și-adormi pe tatăl meu Când era copil ca tine... Mâine, când voi fi pământ, Nu uita nici tu și zi-le, Zi-le doina, cântec sfânt, La copiii tăi, copile! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Drepturile omului nu pot fi legate de religia cuiva. |
|
|||
|
|||
![]()
In legionarism se poate :)))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mesajele tale, TINERI PT ROMANIA, au ceva impersonal....Fara suparare, in loc sa cladesca in mine patriotismul, ma face "contemplativ"... Trec pe langa mintea mea. De inima si suflet nu mai pomenesc..
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceiași senzație o am și eu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tot ce facem este să ne prezentăm și să ne susținem punctele de vedere. E dreptul dumneavoastră să fiți sau nu de acord cu ele." - Tomescu Inuț |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce-ar fi să faci o prezentare a voastră,eventual câteva poze. Bine intenționați sunt convinsă că sunteți dar,arătați-ne cum gândiți folosind propriile voastre cuvinte. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 19:48:25 |
|