![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
am si eu o intrebare despre potop.
Spune ca Dumnezeu i-a avertizat pe oameni, si ca ei cu toate ca au fost avertizati nu s-au intors la credinta/urcat in arca. Dar CUM i-a avertizat, ca din ce-am observat eu l-a avertizat doar pe Noe, si el LA CATI oameni ar fi putut sa le spuna?... Si daca prin absurd ar fi putut cumva sa raspandeasca vestea la ABSOLUT TOTI oamenii care locuiau pamantul, cum ar fi fost luat in serios daca aceasta afirmatie nu era sustinuta decat de vorbele unui singur om?... Adica... Noe a crezut fiindca l-a auzit pe Dumnezeu. Dar daca Dumnezeu nu s-a facut auzit si pt restul oamenilor, atunci... cum sa creada? |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce spune biserica despre sport si competitie? | alexdu | Generalitati | 12 | 27.01.2012 10:58:21 |
| Dinozaurii | mateiash | Din Vechiul Testament | 42 | 16.05.2011 20:05:41 |
| Ce ne-ar spune Dumnezeu despre buretii de padure? | unamic | Despre Sfanta Scriptura | 20 | 24.10.2010 01:42:21 |
| Ce spune biserica despre implanturile artificiale ? | seby_din_brasov | Generalitati | 13 | 01.03.2009 21:51:14 |
| Cine imi poate spune mai multe despre pr Dan Badul | paraschevaiasi | Generalitati | 1 | 29.10.2007 03:34:59 |
|
|