Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.09.2010, 13:39:34
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Nu inteleg ce vrei sa-mi demonstrezi ...
Imi aduci ca argument pentru Potop, migratia continentelor?!?!
Din care stiu eu Potopul nu a durat sute de milioane de ani
Si nici o descoperire stiintifica nu arata ca tot uscatul a fost, la un moment dat, sub ape.
Iar apoi, conform Bibliei, Potopul trebuie sa fi avut loc acum cateva mii de ani nu acum sute de milioane de ani.
haieti sa lasam timpul pentru moment pentru ca timpul este relativ si sa ne concentram asupra cauzelor fizice ale potopului si evident o corelare cu stiinta. intre stiinta (adevarata) si religie (cea adevarata) nu poate fi contradictie ci doar concordanta, in domeniul lor comun evident, care este cosmogonia.

nimeni nu a zis ca potopul a durat milioane de ani, iar pe de alta parte nu putem afirma ca aceste miscari tectonice au fost toate foarte lente si nu au existat episoade violente, cand toate continentele au fost "sfaramate" pentru ca apoi sa se uneasca dinnou.
(chiar zilele trecute am vazut pe discovery channel un reportaj care prezenta cum s-a format marea neagra... prinr-o "invazie" rapida a apei in continent).

eu doar am dorit sa subliniez cu aceste argumente stiintifice ca forma continentele s-a modificat si se modifica continuu si au existat in istoria planetei pamant cataclisme la nivel planetar, iar potopul descris in Sfanta Scriptura nu este nicidecum "fantezist" ci arata ca apa oceanelor a invadat continentele nu doar ca a plouat din cer (asa cum considera majoritatea oamenilor atat credinciosi cat si necredinciosi).

Last edited by Eugen7; 14.09.2010 at 13:42:02.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spune biserica despre sport si competitie? alexdu Generalitati 12 27.01.2012 09:58:21
Dinozaurii mateiash Din Vechiul Testament 42 16.05.2011 19:05:41
Ce ne-ar spune Dumnezeu despre buretii de padure? unamic Despre Sfanta Scriptura 20 24.10.2010 00:42:21
Ce spune biserica despre implanturile artificiale ? seby_din_brasov Generalitati 13 01.03.2009 20:51:14
Cine imi poate spune mai multe despre pr Dan Badul paraschevaiasi Generalitati 1 29.10.2007 02:34:59