Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2010, 18:08:58
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Acest Codreanu e acelasi din cartea "Marturisiri din mlastina disperarii"? Ce am citit acolo despre el chiar nu mi-a placut, era aliat cu "dusmanii" si ii tortura pe colegii lui in speranta ca va fi eliberat, dar a fost impuscat in final. Poate nu e aceeasi persoana... dar numele Codreanu mi-a ramas ca un personaj negativ.
Sa nu ma intelegi gresit, am o simpatie si un respect pentru toti sfintii inchisorilor comuniste!
Reply With Quote
Vechi 16.09.2010, 11:00:47
blue_cat blue_cat is offline
Member

Data înregistrării: 16.02.2010
Implicit

cum ajung unii sa comemoreze un criminal...pe un site al religiei iubirii....no comment
Reply With Quote
Vechi 16.09.2010, 11:10:01
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de blue_cat Vezi mesajul
cum ajung unii sa comemoreze un criminal...pe un site al religiei iubirii....no comment
Pai fara sa fiu pro Legiune te intreb, caci imi place istoria: a dat ordin cuiva sa fie ucis cineva ?
Eu stiu ca era sa fie ucis in plin tribunal, s-a aparat si a fost absolvit de "vina".., ca undeva in tinerete chiar a planuit uciderea unora, dar nu a dus gestul la capat.In rest n-a mai apucat sa faca ceva, caci a fost ucis.

Sti de la cine am invatat eu despre Miscarea Legionara ? De la un evreu ! Unul crestinat, dar evreu, caci era atasat foarte mult de rasa sa !
Reply With Quote
Vechi 16.09.2010, 12:34:03
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Poate că va veni vremea ca nu numai Căpitanul, ci, mai ales, comandanții Bunei Vestiri Ion Moța și Vasile Marin, care au căzut apărând cu arma în mână un așezământ catolic, să fie ridicați la cinstea altarelor.

Vrednicilor Ion și Vasile, catolicii nu vor uita niciodată jertfa voastră, când, prin flăcări și fum, se trăgea cu mitraliera în obrazul lui Cristos ! Rugați-vă pentru noi !

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 16.09.2010, 13:05:56
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Implicit

Va dati seama ? Cei doi isi dau viata pt Hristos, iar pe topicul "Arderea coranului" sunt unii care se bucura de confortul psihologic oferit lor prin sacrificiu unui intreg popor crestin timp de secole, permitandu-si luxul sa ia apararea islamismului ! De unde apar frate ? Lumea continua sa ma uimeasca !
Reply With Quote
Vechi 16.09.2010, 13:21:03
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Va dati seama ? Cei doi isi dau viata pt Hristos, iar pe topicul "Arderea coranului" sunt unii care se bucura de confortul psihologic oferit lor prin sacrificiu unui intreg popor crestin timp de secole, permitandu-si luxul sa ia apararea islamismului ! De unde apar frate ? Lumea continua sa ma uimeasca !
Ionele, nu ma fabula.
Reply With Quote
Vechi 16.09.2010, 21:25:12
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Ionele, nu ma fabula.
La topicul " Arderea coranului" sustineti negru pe alb islamismul, va straduiti sa va impuneti punctul de vedere si nu recunoasteti.
Culmea este ca aceleasi personaje combat ortodoxia, sustin emigrarea romanilor in masa, ....etc.
Deja va cunosc si fac si o lista daca doriti..
Reply With Quote
Vechi 09.10.2017, 17:19:01
Bucuriepedrum's Avatar
Bucuriepedrum Bucuriepedrum is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2017
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Welcome to the club, cam așa funcționează forumul. :))
Vechi 10.10.2017, 09:49:30
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
faptul ca noi laudam invadatorul in imnul tarii (imparatul Traian), spune multe...
Vechi 10.10.2017, 14:23:30
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Pai tu esti dac ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Mucenic Corneliu Sutasul mirelat Din Noul Testament 5 11.09.2012 23:58:35
Concertul Marduk de pe 5 Septembrie SyntheticBlack Generalitati 48 28.08.2012 13:10:51
10 ani de la actul terorist din 11 septembrie Yasmina Generalitati 53 17.09.2011 20:46:50
sfantu corneliu sutasu cornel cornel Intrebari utilizatori 1 31.12.2010 15:38:16
PS Parinte Corneliu este noul Episcop al Husilor eduardd Stiri, actualitati, anunturi 18 20.12.2009 21:35:28