Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2010, 18:17:00
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Se vede ca esti tinar si inca nu esti parinte! Este ca si cum spui daruieste-i copilului tau o pisica dar si o vipera.Astfel va intelege mult mai multe din ceea ce se intimpla si prin ce trece umanitatea!!!
Prefer sa-l invat ceea ce cred eu ca-i bine sa sa-l las sa decida cind e matur daca am avut sau nu dreptate.
Tu cu copiii tai fa altfel si Dumnezeu sa te ierte!
Vipere sunt peste tot si in toate cartile scrise asa cum sunt si pisici :)) peste tot.

Adevarul este farimitat in toate scrierile si trebuie CULES CU GRIJA SI DRAGOSTE de peste TOT ... inclusiv Coranul. A avut Dumnezeu grija de acest aspect, sa manifeste Adevarul prin diverse perspective. ASA imi educ eu copiii.
- crestine,
- musulmane
- hinduse
- budiste
- iudaice
etc

Rezolvarea conflictelor va veni DOAR PRIN RESPECT intre religii, prin crearea MALL-urilor religioase asa cum deja am vizitat unul.... unde:

Noi tineam Liturghia intr-o capela, anglicanii erau in alta capela si cintau imnuri, iar pe coridor mai jos era un grup de budisti care meditau in liniste....Mai exista si o salita pentru Yoga insa aveau alt program...foarte frumos si inaltator sufleteste.

Asa se depasesc resentimentele si salbaticia din noi data de lipsa de evolutie spirituala sau duhovniceasca.

Last edited by andreicozia; 15.09.2010 at 18:20:53.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Istorie a islamului si Coranului Petruta2 Religia Islamica 0 24.05.2007 01:43:36