Citat:
În prealabil postat de bmd
Se vede ca esti tinar si inca nu esti parinte! Este ca si cum spui daruieste-i copilului tau o pisica dar si o vipera.Astfel va intelege mult mai multe din ceea ce se intimpla si prin ce trece umanitatea!!!
Prefer sa-l invat ceea ce cred eu ca-i bine sa sa-l las sa decida cind e matur daca am avut sau nu dreptate.
Tu cu copiii tai fa altfel si Dumnezeu sa te ierte!
|
Vipere sunt peste tot si in toate cartile scrise asa cum sunt si pisici :)) peste tot.
Adevarul este farimitat in toate scrierile si trebuie CULES CU GRIJA SI DRAGOSTE de peste TOT ... inclusiv Coranul. A avut Dumnezeu grija de acest aspect, sa manifeste Adevarul prin diverse perspective. ASA imi educ eu copiii.
- crestine,
- musulmane
- hinduse
- budiste
- iudaice
etc
Rezolvarea conflictelor va veni DOAR PRIN RESPECT intre religii, prin crearea MALL-urilor religioase asa cum deja am vizitat unul.... unde:
Noi tineam Liturghia intr-o capela, anglicanii erau in alta capela si cintau imnuri, iar pe coridor mai jos era un grup de budisti care meditau in liniste....Mai exista si o salita pentru Yoga insa aveau alt program...foarte frumos si inaltator sufleteste.
Asa se depasesc resentimentele si salbaticia din noi data de lipsa de evolutie spirituala sau duhovniceasca.