![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar toti ar trebui sa ne intrebam: de ce a permis Dumnezeu islamizarea Europei ? Au incercat cu forta Imperiul Arab prin Spania si Imperiul Otoman prin sudul Europei..N-au reusit. Au reusit in acest fel ! Crestinului i se tot cere de la Revolutia Franceza abandonarea credintei...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Si cei daca vin musulmani la minastire, tu n-ai vizitat moscheia din Constanta? |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=82VU-...layer_embedded
Vedeti ultimul interviu cu pr Arsenie Papacioc ce zice acolo de pe la minutul 4. Unde spune sa zicem "iarta-l Doamne pe dusmanul ala al meu care a vrut sa ma omoare". Si arata ca Dumnezeu Iisus Hristos a iertat cand era rastignit pe cei care il rastigneau si Sfantul Stefan a zis la fel cand era omorat cu pietre. Daca o tara musulmana va veni cu razboi asupra unei tari crestine tara crestina poate sa se apere dar oare s-a mai intamplat de 100 si ceva de ani asa ceva? Nu s-a mai intamplat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca te duci sa ii ataci tara cu razboi e normal ca se va apara. Citat:
Citat:
Unde sunt armele alea de distrugere in masa care se zicea ca sunt in Irak ca nu s-a gasit vreuna. Cine a incercat mai frate in Europa sa impuna credinta musulmana? Adica o musulmanca de ce nu are voie sa umble cu val pe strada in Europa? Pe cine vatama cu ceva daca umbla cu val pe fata? Nu e asta o incalcare a drepturilor omului ca doar nu vatama pe nimeni cu nimic facand asa ceva. Vezi in cate tari europene le este interzis femeilor musulmance sa poarte val pe fata. Unde sunt sunt milioane de musulmani in Europa? In Germania? Ca in alta parte nu sunt. Da in Germania nu statul german i-a incurajat sa vina ca le murisera prea multi barbati in al doilea razboi mondial si le era frica sa nu piara ca natie? Si unii turci de au venit in Germania s-au germanizat,altii nu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mahomed era disperat sa gaseasca pt semenii sai berberi o religie.. semenii lui erau berberi..ok?...daca semenii..erau berberi..el ce doamne era? (nustiu cum sa aerez raspunsul sa ma fac inteleasa.) concuzia logica ar fi ... daca semenii erau berberi ..si el era berber. sau poate comunica wireless peste Suez si peste Egipt cu ei. jucam in Ionesco. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||||
|
||||||
![]()
In primul rind am o intrebare: esti femeie?
Citat:
Deci nu vrei sa fi martir?De ce ma trimiti pe mine sa fac o experienta de a carui rezultat sint convins? Du-te tu in Arabia Saudita cu o Biblie in mina spune-le ca au si ei adevaruri prin coranul lor si pe urma...era sa spun mai vorbim dar de fapt trebuie sa spun : am incheiat discutia! ![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Daca te referi la prezent de exemplu in Germania o sa se studieze coranul de cine doreste in scolile generale, exista spatii de rugaciune pentru islamici, profesoarele musulmane cer sa poartecapul acoperit samd in acelasi timp in care se cere scoaterea crucifixelor din clase , a crucilor de la gitul profesoarelor crestine. Cam ce inseamna lucrurile astea pentru tine? Citat:
Citat:
Statul German ii incurajaza si sa plece dar nu mai vor! Oare de ce pleaca italienii, grecii, sirbii oricare crestin dar musulmanii nu? Turci germanizati? Unde ai vazut tu asa ceva? De ce crezi ca nu mai stiu nemtii ce sa faca ca macar sa poate vorbii cu ei dupa 40 de ani de trait in Germania? Last edited by bmd; 15.09.2010 at 14:58:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru toti ceilalti : Istoria religiilor de Mircea Eliade |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, nu e singura astfel de confuzie, găsești o mulțime de astfel de contradicții între curan și Biblie aici: http://www.answering-islam.org/Quran...dex.html#bible (o singura contradictie,bine ca nu ati dat mai multe ,ca nu mai terminam..) deci,conform acestor site-ri,avand tema ,,contradictii in islam,,la nustiu la ce sura ziceti: Imran fiind Amram din VT evreiesc, tatăl lui Aaron și Miriam. Numai că aici este menționată Maria, Maica Domnului ca fiică, nu Miriam. De asemeni, în alt capitol, la 66:12 Maria e numită clar "fiica lui Amram". cu alte cuvinte,siteurile respective (nu mai conteaza ca sunt cei care citesc brothers like broters si sister like sister,ca ulterior m-am convins cine sustinea asta), sustin ca musulmanii sustin ,cand de fapt sustineti ca ei mint...(nustiu sa fiu mai explicita de atat) ca Maica Domnului e sora cu Aaron ( din VT)....adica sora cu Moise..fiind sora cu Moise ..Moise ar fi fost unchiul ?lui Iisus ..pt.ca coranul recunoaste nasterea lui Iisus din Feciora Maria( sau mint?) deci,contradictia siteurilor de contradictii este ca sustineti ca Moise e contemporan si unchi cu Iisus ..ceea ce e fals. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu este termenul in limba româna, nu cred ca dacii vorbeau latina ... deci unde este continuitatea si de zeitate si de denumire? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|