![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Musulmanii sunt foarte activi pe tărâmul prozelitismului, făcut atât verbal cât mai ales prin elementele vizuale, de îmbrăcăminte, comportament, arhitectură și sunt foarte dornici ca religia lor să domine Europa și întreaga lume. Iar când vor deveni mai puternici vor folosi și forța, violența în acest sens.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
....ma gindeam ca am putea face o comparatie intre cite acte de terorism, asociale, fac gruparile islamice impotriva crestinilor, fata de cite fac gruparile crestine impotriva musulmanilor.
Vorbesc de domeniul privat nu de actiuni ale statelor, unde nu se poate vorbii de un stat crestin (de ex. USA este formata dintr-o varietate de religii, confesiuni, la fel ca si armata USA. Unde mai pui ca f. multi din armata USA -de culoare, si nu numai- sint musulmani! ![]() Deci un "meci" intre crestini si vecinii lor de bloc musulmanii din toate colturile lumii! Sincer nu am nici o indoiala ca voi "cistiga" din pacate, dar mi-ar placea sa fiu combatut cu aceleasi argumente intarite de sursa cu care demasc eu! Si cind scorul va lua prortii, va rog pe cei care aparati cu atita inversunare islamul sa aveti bunul simt, nu de a recunoaste ca islamul lupta activ impotriva crestinilor si ca e o religie violenta iar coranul o carte care indemna la violenta,(v-asi cere prea mult probabil) ci macar de a renunta sa-i mai "aparati" Conduc cu 2-0! Astept replica |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Astazi, ieri sau incepind de acum 1400 de ani?
![]() Ma repet, astazi nu mai exista un stat (exceptind poate Athosul, Vaticanul, daca le putem numii state) pur crestin, ca atare nici o armata pur crestina, sau actiunii pur crestine. Pur musulmane cred ca gasim mult mai multe sau unde procentul de altceva decit musulmani sa fie extrem de mic (si pe cale de disparitie) Ca atare eu ramin la provocarea mea (la care va ca nu se reaspunde) tu poti sa-ti faci propia provocare in privinta statelor! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in Romania e 0-0 . |
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista tara crestina sau cult crestin care sa genereze organizatii teroriste ! O sa imi spuneti ca unele tari crestine actioneaza prin intermediul institutiilopr de profil - servicii de informatii, armate, etc. Ei bine si tarile musulmane le au pe acestea, la care adaugam ca bonus si organizatiile teroriste pe care le gazduiesc, tolereaza, etc.
Last edited by IonelS; 16.09.2010 at 14:11:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt declarate organizatii teroriste de inamici. Si sa nu uitam ca nu-s organizatii cu caracter religios.. Sunt generate de nationalism.
Puteai sa invoci trecutul cu ordinele religioase(Templieri), insa nu-i parte a istoriei ortodoxe.. Sunt pentru redescoperirea luptei crestine , sunt pt arderea coranului si pt alte gesturi specifice acestei lupte..Nu vreau sa concubinez cu nici un musulman sau flux migrator pagan care are chef peste noapte sa-si puna tabara si demonismul in ograda mea ! Last edited by IonelS; 16.09.2010 at 14:54:24. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|