Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Tot eu am spus in postul 293 asa:
Pentru om acest fenomen este aproape imposibil. Adunam in noi atatea pacate ale celor dinaintea noastra , ale noastre, incat este aproape imposibil sa aiba cineva acest dar si cu siguranta ca daca undeva pe acest pamant exista un om cu asemenea dar nu apare in astfel de adunari, ci isi vede smerit de lucrarea sa.
|
Iar eu ti-am spus :
Citat:
În prealabil postat de Doriana
Darurile Duhului Sfant [toate cele noua] sunt necesare pentru slujire si zidire in aceasta lume . Nu sunt premii pentru sfintenie , ci unelte necesare in slujire. Premiile pentru sfintenie le vom primi in cer; deocamdata muncim pentru ele, iar darurlile Duhului Sfant ne sunt date ca sa ne ajute in munca noastra.
|
Se pare ca vorbim in paralel si ne intelegem separat. Desigur, e vina mea. Intr-un lucru ai dreptate: nu am suficienta dragoste crestineasca si nici nu am pretins ca as avea. Imi cunosc lipsa la acest capitol si tare as mai vrea sa se schimbe ceva...Dar nu stiu cum ai cataloga mesajele tale de pe ultimele pagini, in care te-ai straduit din greu sa scoti cat mai multe vorbe rele despre niste oameni ca si tine, cu bune si rele, cu necazuri si bucurii. Probabil asta este adevarata dragoste crestineasca , dar nu stiu de ce, pe mine nu ma inspira. Daca ceea ce faci te face fericita, continua si nu ma lua in seama. Si te rog sa ma ierti daca te-am suparat.