![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din pacate numai prin mesaj scris nu intotdeauna poti percepe cum trebuie si tonul prin care persoana respectiva isi expune ideile.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) Last edited by Delirul; 17.09.2010 at 16:41:16. |
|
|||
|
|||
![]()
"Vorbeste-mi, Doamne, caci sunt rob
Si robul Tau asculta! Mai toarna-mi iar ulei in ciob, Mai da-mi din graul Tau un bob Si dragoste mai multa! Vorbeste-mi, Doamne, caci in piept Mi-e inima firava! Nebun ma face-orice-ntelept, Dar eu, cu mai mult dor, Te-astept, In vreme de zabava. Vorbeste-mi, Doamne, caci sunt gol Si-mi bate-n suflet vantul! Caci mii de corbi imi dau ocol, De cand, pe-al inimii pristol, Ti-ai asezat Cuvantul. Mai da-mi, din painea Ta, un drob Si flacara mai multa, Chiar daca-s fiu si nu sunt ciob, Dar eu, din dragoste,-Ti sunt rob, Si robul Tau asculta! "
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Un singur Cuvânt a spus Tatal si anume pe Fiul Sau si pe Acesta-L spune mereu în tacerea vesnica. Si Cuvântul acesta trebuie ascultat în tacerea sufletului. ( Sfântul Ioan al Crucii)
În Sine, Dumnezeu este Gândire necunoscuta, Cuvânt negrait si Viata necuprinsa. ( Sfântul Maxim Marturisitorul) http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=5501 |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu se aseamana noua. Cand facea o fapta minunata cerea "mergi si sa nu spui nimanui nimic". Noi am fi trambitat zile intregi si inainte si dupa fapta. Si nu se asemana nici in vorbire, ca de multe ori Domnul vorbind nu deranjeaza pe nimeni, caci vocea Sa este aproape tacere.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce tace BOR? | corindb | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 12.08.2010 08:41:45 |
|