![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si daca tot ai spus asta, de ce nu ne spui si cati neoprotestanti, protestanti si persoane din alte religii trec la ortodoxie?...ai vreo jena sa faci asemenea marturisire?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Pui greșit problema. Trebuia să întrebi: câți pastori neoprotestanți trec la ortodocși? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Diavolul are cel mai mult grija celor ce sunt cu adevarat cu Hristos... Fiind oameni, unii preoti mai cad in capcana aceasta diavoleasca, sa-I ierte Dumnezeu... Pastorii.... sunt deja cu cine nu trebuie. Asa ca grija celui rau e sa-i tina acolo, nicidecum sa-i indrepte spre adevar si spre Iisus cel Adevarat...
|
|||
|
|||
|
Citat:
„Voi sunteți păziți de puterea lui Dumnezeu, prin credință, pentru mântuirea gata să fie descoperită în vremurile de apoi! În ea voi vă bucurați mult, măcar că acum, dacă trebuie, sunteți întristați pentru puțină vreme, prin felurite încercări, pentru ca încercarea credinței voastre, cu mult mai scumpă decât aurul care piere și care totuși este încercat prin foc, să aibă ca urmare lauda, slava și cinstea, la arătarea lui Isus Hristos, pe care voi Îl iubiți fără să-L fi văzut, credeți în El, fără să-L vedeți, și vă bucurați cu o bucurie negrăită și strălucită, pentru că veți dobândi, ca sfârșit al credinței voastre, mântuirea sufletelor voastre.” Un om care e al Domnului nu poate fi pacalit sa renunte la Dumnezeu. |
|
|
|||
|
|||
|
Ei, nu-i chiar asa! Nu te grabi! Mai citeste!
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=joseph_ben_iacob;291032]
„Voi sunteți păziți de puterea lui Dumnezeu, prin credință, pentru mântuirea gata să fie descoperită în vremurile de apoi! ............ Penticostalulmantuibil?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma iertati Parinte, eram si eu in trecere pe aici si ma mancau degetele...
|
|||
|
|||
|
[quote=floricica;291045]Intrebi daca sunt penticostalul mantuibil?Nu sunt.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca nu esti asa cum spui
Ei, da' n-are nimic! Merge si asa! Bine ai venit pe forum, din partea mea! Iarta-ma ca am uitat sa dau binete mai intai si-am intrat direct in "vorbe"! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 18:43:56 |
| A mai trecut un suflet la Domnul | mela me | Slujba inmormantarii | 76 | 26.03.2016 20:24:54 |
| Acestea au trecut sau inca nu? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 1 | 26.06.2011 16:05:21 |
| mesaje din trecut | Jamaica | Generalitati | 4 | 28.11.2010 02:13:55 |
| A mai trecut o zi... | laurschepsis | Generalitati | 8 | 19.09.2009 01:28:33 |
|
|