Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.09.2010, 11:44:28
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Doar frații din Lugoj pot confirma dacă e adevărat sau nu. Cert este că tot mai mulți preoți ortodocși trec la neoprotestanți și acest lucru poate da de gândit. Și în localitatea mea un fost preot ortodox s-a botezat, cu toate acestea nu am postat "mărturia" lui pe Youtube. Vor mai fi și alte cazuri similare.
Cat de multi sunt acestia dagule?...cred ca degetele unei maini iti sunt multe ca sa poti numara...
Si daca tot ai spus asta, de ce nu ne spui si cati neoprotestanti, protestanti si persoane din alte religii trec la ortodoxie?...ai vreo jena sa faci asemenea marturisire?
Vechi 23.09.2010, 13:26:19
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Cat de multi sunt acestia dagule?...cred ca degetele unei maini iti sunt multe ca sa poti numara...
Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Ce conteaza numarul celor care trec la sectanti sau la ortodocsi ? Nu in numar, in majoritate sta adevarul!

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Si daca tot ai spus asta, de ce nu ne spui si cati neoprotestanti, protestanti si persoane din alte religii trec la ortodoxie?...ai vreo jena sa faci asemenea marturisire?
Pui greșit problema. Trebuia să întrebi: câți pastori neoprotestanți trec la ortodocși?
Vechi 23.09.2010, 13:44:58
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Pui greșit problema. Trebuia să întrebi: câți pastori neoprotestanți trec la ortodocși?

Diavolul are cel mai mult grija celor ce sunt cu adevarat cu Hristos... Fiind oameni, unii preoti mai cad in capcana aceasta diavoleasca, sa-I ierte Dumnezeu...
Pastorii.... sunt deja cu cine nu trebuie. Asa ca grija celui rau e sa-i tina acolo, nicidecum sa-i indrepte spre adevar si spre Iisus cel Adevarat...
Vechi 23.09.2010, 14:01:29
joseph_ben_iacob joseph_ben_iacob is offline
Banned

Data înregistrării: 23.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Diavolul are cel mai mult grija celor ce sunt cu adevarat cu Hristos... Fiind oameni, unii preoti mai cad in capcana aceasta diavoleasca, sa-I ierte Dumnezeu...
Pastorii.... sunt deja cu cine nu trebuie. Asa ca grija celui rau e sa-i tina acolo, nicidecum sa-i indrepte spre adevar si spre Iisus cel Adevarat...
Omiti un lucru, diavolul nu poate pacali pe cei ce sunt ai Domnului, Apostolul Petru o spune f clar in intaia sa epistola:

„Voi sunteți păziți de puterea lui Dumnezeu, prin credință, pentru mântuirea gata să fie descoperită în vremurile de apoi!
În ea voi vă bucurați mult, măcar că acum, dacă trebuie, sunteți întristați pentru puțină vreme, prin felurite încercări,
pentru ca încercarea credinței voastre, cu mult mai scumpă decât aurul care piere și care totuși este încercat prin foc, să aibă ca urmare lauda, slava și cinstea, la arătarea lui Isus Hristos,
pe care voi Îl iubiți fără să-L fi văzut, credeți în El, fără să-L vedeți, și vă bucurați cu o bucurie negrăită și strălucită,
pentru că veți dobândi, ca sfârșit al credinței voastre, mântuirea sufletelor voastre.”

Un om care e al Domnului nu poate fi pacalit sa renunte la Dumnezeu.
Vechi 23.09.2010, 14:08:33
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de joseph_ben_iacob Vezi mesajul

Un om care e al Domnului nu poate fi pacalit sa renunte la Dumnezeu.
Ei, nu-i chiar asa! Nu te grabi! Mai citeste!
Vechi 23.09.2010, 14:30:56
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Implicit

[quote=joseph_ben_iacob;291032]

„Voi sunteți păziți de puterea lui Dumnezeu, prin credință, pentru mântuirea gata să fie descoperită în vremurile de apoi! ............

Penticostalulmantuibil?
Vechi 23.09.2010, 14:34:04
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Citat:

„voi sunteți păziți de puterea lui dumnezeu, prin credință, pentru mântuirea gata să fie descoperită în vremurile de apoi! ............

penticostalulmantuibil?
..........................................

Vechi 23.09.2010, 14:42:35
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
..........................................

Ma iertati Parinte, eram si eu in trecere pe aici si ma mancau degetele...
Vechi 23.09.2010, 14:40:44
joseph_ben_iacob joseph_ben_iacob is offline
Banned

Data înregistrării: 23.09.2010
Implicit

[quote=floricica;291045]
Citat:

„Voi sunteți păziți de puterea lui Dumnezeu, prin credință, pentru mântuirea gata să fie descoperită în vremurile de apoi! ............

Penticostalulmantuibil?
Intrebi daca sunt penticostalul mantuibil?Nu sunt.
Vechi 23.09.2010, 14:52:59
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:

Intrebi daca sunt penticostalul mantuibil?Nu sunt.
Cred ca nu esti asa cum spui. Acela era "penticostalulmantuibil"!

Ei, da' n-are nimic! Merge si asa! Bine ai venit pe forum, din partea mea! Iarta-ma ca am uitat sa dau binete mai intai si-am intrat direct in "vorbe"!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 18:43:56
A mai trecut un suflet la Domnul mela me Slujba inmormantarii 76 26.03.2016 20:24:54
Acestea au trecut sau inca nu? Mihai36 Din Vechiul Testament 1 26.06.2011 16:05:21
mesaje din trecut Jamaica Generalitati 4 28.11.2010 02:13:55
A mai trecut o zi... laurschepsis Generalitati 8 19.09.2009 01:28:33