Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.09.2010, 15:39:42
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
In sanul vostru al protestantilor, de atatea ori v-ati impartit, nesocotind pe cei dintai protestanti ai vorstri incat nu mai aveti deloc credinta in cinstirea parintilor vostrii trupesti si spirituali , darmite nepotii vostrii.
Nu se cuvine celui dintai pacatos sa judece aceste lucruri.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 26.09.2010, 15:41:24
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Cu riscul de a fi banat: nene pe matale nu te duce capul?! Pai n-a spus Iisus: "cine nu va bea singele Meu...."?
Cu riscul de a fi crezut: nene, eu ți-am dat referințele biblice, matale de ce nu vrei?
Vechi 26.09.2010, 15:45:16
Banned

Implicit

Citat:
Invitatia ramane valabila: vizitati Sfantul Munte
sau nu va lasa Belzebut
Nu mă lasă punga. Dar pe dvs. cine nu vă lasă? Nu rostiți cuvântul, sar putea să fiți banată.
Vechi 26.09.2010, 15:53:12
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Nu mă lasă punga. Dar pe dvs. cine nu vă lasă? Nu rostiți cuvântul, sar putea să fiți banată.
Mie nu imi sta nimic in cale daca vreau sa aflu adevarul. M-am dus pana la Ouranopolis, sa vad tot ce se poate vedea de o umila femeie ca mine.
Dv barbat fiind, puteti merge pana in mijlocul manastirii Xiropotamu din Sfantul Munte sa vedeti cu ochii dvs bucata din Sfanta Cruce.
Dar atunci cand te arde rau al rau, gasesti scuze de tot felul.

Apropo: avion timisoara thessaloniki 40 euro - low cost. Autocar aeroport Ouranopolis - 20 euro; feribot Ouranopolis - Sfantul Munte 20 euro. Transport in Sfantul Munte pana la manastire - 2 euro, acolo cazare in manastire cu primirea cuvenita pentru un umil crestin dornic de multa invatatura.
Vechi 26.09.2010, 15:56:23
Banned

Implicit

Citat:
Mie nu imi sta nimic in cale daca vreau sa aflu adevarul. M-am dus pana la Ouranopolis, sa vad tot ce se poate vedea de o umila femeie ca mine.
Dv barbat fiind, puteti merge pana in mijlocul manastirii Xiropotamu din Sfantul Munte sa vedeti cu ochii dvs bucata din Sfanta Cruce.
Dar atunci cand te arde rau al rau, gasesti scuze de tot felul.

Apropo: avion timisoara thessaloniki 40 euro - low cost. Autocar aeroport Ouranopolis - 20 euro; feribot Ouranopolis - Sfantul Munte 20 euro. Transport in Sfantul Munte pana la manastire - 2 euro, acolo cazare in manastire cu primirea cuvenita pentru un umil crestin dornic de multa invatatura.
Mulțumesc pentru informații, o să mai reflectez. Deocamdată rămân cu mănăstirile din Bucovina.
Vechi 26.09.2010, 15:57:53
octavian_cde octavian_cde is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.09.2010
Implicit

Citat:
Cu riscul de a fi banat: nene pe matale nu te duce capul?! Pai n-a spus Iisus: "cine nu va bea singele Meu...."?
Deci dumneavoastra credeti ca apostolii au baut sange? Ma faceti sa rad :)
Ortodocsii ingurgiteaza sange? Nu vedeti ce vrea sa spuna Mantuitorul?

Last edited by octavian_cde; 26.09.2010 at 16:02:38.
Vechi 26.09.2010, 16:58:41
bmd
Guest

Implicit Bai poc(an)itilor...

pina acum am facut iubire de frate de acum pun mina pe bici. Aveti mare grije ce spuneti la primul mesaj in care blasfemiati (voi sinteti oruicum o blasfemie prin finta voastra) o sa cer banarea voastra si am sa o primesc pentru ca nu cred ca administratorului acestui Site ii plac blasfemiile!
De ce nu stati voi intre voi, blajmajiti limbile voastre, faceti orgiile sexuale care va plac si asteptati intre voi sa va mintuiasca Tangalache?
Vechi 26.09.2010, 17:26:54
Banned

Implicit

Citat:
pina acum am facut iubire de frate de acum pun mina pe bici. Aveti mare grije ce spuneti la primul mesaj in care blasfemiati (voi sinteti oruicum o blasfemie prin finta voastra) o sa cer banarea voastra si am sa o primesc pentru ca nu cred ca administratorului acestui Site ii plac blasfemiile!
De ce nu stati voi intre voi, blajmajiti limbile voastre, faceti orgiile sexuale care va plac si asteptati intre voi sa va mintuiasca Tangalache?
Pe bici are dreptul să pună mâna doar Hristos, deci dacă vrei să devii un hristos mincinos, go ahead! Cât despre Tangalache, cine face faptele lui se devoalează singur Apoc.12,10. Ai văzut că ține figura cu pârâtul pe neverificate la admin...
Cât despre tine, eu deja te consider banat pentru jignirile ce le-ai proferat doar în ultima postare
Vechi 26.09.2010, 17:34:24
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Implicit

Citat:
Tu sigur esti intelectual?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 26.09.2010, 17:59:11
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Tu sigur esti intelectual?
Nu eu sint sofer, are vreo importanta?
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 17:43:56
A mai trecut un suflet la Domnul mela me Slujba inmormantarii 76 26.03.2016 19:24:54
Acestea au trecut sau inca nu? Mihai36 Din Vechiul Testament 1 26.06.2011 15:05:21
mesaje din trecut Jamaica Generalitati 4 28.11.2010 01:13:55
A mai trecut o zi... laurschepsis Generalitati 8 19.09.2009 00:28:33