![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
M-am linistit, chiar ai limbajul unui sofer si nu al unui intelectual. Asta ca sa raspund finut la jignirile pe care mi le-ai adus.
PS- sofer de taxi . :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 26.09.2010 at 18:15:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca tu traind in Romania esti pocanita ma lipsesc de intelectualitatea ta! La ce-ti foloseste. Faci blasfemii corect gramaticale? Vorbesti in limbi intelectuale? Sau sexul in grup este protejat?
|
|
|||
|
|||
![]()
Presupun ca esti mandru de ce scrii. Sugerez totusi sa te speli la gura; iti curg mizerii pe forum. Iar viata mea nu te priveste.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Ba ma priveste ca se suie oameni la mine in taxi si cind aud de Romania imi spun ce au auzit de pocanitii nostrii!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In schimb, tu ai afirmat lucruri urate si neadevarate, cu buna stiinta. |
|
|||
|
|||
![]()
Si logica Sfintilor Apostoli o fi fost tot suferinda? Nici ei nu au purtat cruciulite de nici un fel ,nu si-au facut semnul crucii. Puteti sa ne spuneti cam cum gandeau Sfintii Apostoli, de au ajuns la un astfel de comportament eretic?
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Am sa incerc totusi sa fac un rezumat: Ai pretins ca n-am de unde sa stiu ce e in capul tau in privinta subiectului discutat, eu ti-am zis ca nu e nevoie sa fiu telepat, cuvintele prin care te indreptatesti, te dau de gol, e asa complicat? Citat:
Citat:
Am auzit ca tu ma ierti automat si neconditionat, fara o marturisire sau o pocainte deosebita, deci te rog fa asta imediat si automat de acum inainte si eu promit ca n-am sa-ti neg niciodata existenta ca pacatosii astia de atei. Citat:
Citat:
Constiinta este ca iarba, nu e pretentioasa si creste usor, insa cu cat o calci mai des in picioare, cu atat e posibil sa nu se mai ridice niciodata.. Last edited by AlinB; 26.09.2010 at 20:00:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Sau din cate stiu mai nou treceti si peste partea asta, eventual sugerand ca Jertfa n-ar fi fost tocmai necesara, Dumnezeu fiind Atotputernic putea sa nu se mai deranjeze intrupandu-se si trecand prin atata suferinta si ierta toata lumea de toate pacatele trecute si viitoare printr-un simplu gest de marinimie, cu conditia modesta ca nu cumva sa-i nege existenta.. Incercati sa traiti in prezent, la care singurul raspuns este Crucea lui Hristos, altfel va ratati viitorul mult-asteptat. Last edited by AlinB; 26.09.2010 at 20:29:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest...whatever... ![]()
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
A mai trecut un suflet la Domnul | mela me | Slujba inmormantarii | 76 | 26.03.2016 19:24:54 |
Acestea au trecut sau inca nu? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 1 | 26.06.2011 15:05:21 |
mesaje din trecut | Jamaica | Generalitati | 4 | 28.11.2010 01:13:55 |
A mai trecut o zi... | laurschepsis | Generalitati | 8 | 19.09.2009 00:28:33 |
|