Citat:
În prealabil postat de Eliana
Doamna Ortodoxia, cu tot respectul dupa parerea mea sunteti un pic cam apriga cu toti cei ce gresesc.
Majoritatea suntem pe acest forum pentru a gasi raspunsuri sau pur si simplu pentru a impartasi dragostea pentru Hristos indiferent de confesiune asa ca, inca odata cu tot respectul va rog sa ne iertati ca nu am citit cu totii despre Sfintii Parinti sau Sinoade sau Canoane sau cate Sfinte mai sunt si va rog sa va ganditi daca nu cumva atitudinea deranjeaza pe multi. Cred ca era de ajuns sa va sustineti punctul de vedere dar de acolo pana la a jigni e cam mare distanta.
Va rog nu mai folositi numele Domnului Hristos pentru a alunga de pe lumea de pe forum pentru ca aceluiasi Domn I se inchina si Erethron si multi altii.
Cinste dumneavoastra ca ati citit vietile tuturor Sfintilor, ne-ati dat de inteles asta in repetate randuri dar asta, inca odata va spun, nu va da dreptul sa desconsiderati si sa jigniti pe ceilalti membrii.
Daca sunteti asa de invatata precum sustineti consider ca puteti face lucruri mai folositoare cu cunostiintele dumneavoastra decat sa vorbiti urat cu noi, ignorantii de rand.
Va multumesc si va rog sa ma iertati, n-o luati personal, doar ganditi-va un pic la atitudinea dumneavoastra ofensiva fata de care am o problema.
|
:)) in primul rand ca nu sunt femeie.. apoi, eu nu am provocat pe nimeni ci doar imi apar credinta cu armele pe care le solicita atacurile adversarului.. cat despre dumneata ,daca erai ortodoxa mi-ai fi laut mie apararea nu m-ai fi mustrat cand apar adevarul credintei noastre! asa cum pot eu pacatosul! eventual m-ai fi calmat pe privat, dar pentru ca ai facut-o aici si m-ai ironizat ca Iliescu cu armele ,vezi Doamne ale "omului simplu" care nu a citit dar .. intelegi la ce tactica ai apelat? cu bataie dupa colt.. urat.. Sfantul Ignatie Briancianinov numeste acest pacat , exprimarea cu subanteles si dublarea in roluri de care faci abuz dumneata ,le numeste viclenie si le considera printre principalele de care Duhul Sfant se scarbeste.. asa ca.. ai grija ce faci si ce spui , vezi-ti de bolile tale si lasa-ne pe noi asa cum suntem, da? cat despre catolici, nu ma pup cu ei , sunt eretici si restul nu e treaba mea, dar asta e alta discutie..iar dumneata veziti barna din ochiul dumitale..si lasa bolile si pacatele mele sa lejudece Dumnezeu si El sa ma condamne..