Citat:
În prealabil postat de Raoul
Asta cu fobiile e ceva psihic,se petrece in mintea noastra. Daca ai "sange" in tine invingi orice fobie (asta ca s-o zic mai pe "romaneste"). Tine de ambitia ta,ca om. Ori preferi sa fii sclavul unor inchipuiri ori alegi sa te lupti cu aceste pericole imaginare. Daca ii vezi pe altii ca nu sunt afectati atunci orice om rational poate intelege ca nici lui nu i se poate intampla nimic.
|
se poate deduce sa nu ai nici o fobie...nu tine de ratiune si nu poti sa te controlezi...fobiile mele nu sunt f grave dar nu ma pot controla...cand se lua curentul pe casa scarii si trebuia sa urc pana sus la et3 stateam lipita cu spatele de perete si urcam asa..pe-o laterala...sa nu fiu cu spatele la intuneric.
atata timp cat nu ai o fobie nu poti intelege..e ca si cum ai spune ca stii cum e durerea de masele atata timp cat nu ai avut niciodata probleme cu maselele.
De curand am observat ca am si o oarecare frica de inaltime...si banuiesc si de unde a aparut..anul trecut am mers intr-un parc de distractii cu multe, multe trenulete si tot felul de masinarii care te fac sa iti stea inima...
http://www.thorpepark.com/rides/detonator.aspx. Era o chestie ca un turn de care erau legate scaune roata imprejur si te suiau la o inaltime considerabila. Aici steai cateva clipe dupa care iti dadeau drumul in cadere libera. Eu cred ca de la asta mi se trage frica de inaltime ca acuma de cate ori ma uit pe geam de la etajul 2 traiesc aceeasi senzatie: imi bate inima mult mai tare, imi tremura genunchii si dc nu ma indepatez de geam incepe sa se intunece in fata ochilor.