![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dau exemple de cateva:
Acatartofobia teama de murdar si praf ACROPHOBIA teama de inaltime AGORAPHOBIA teama de spatii deschise ALGOPHOBIA teama de durere AMAXOPHOBIA teama de a fi intr-o masina sau de a o conduce ANUPTAPHOBIA teama de a ramane singur APIPHOBIA teama de albine ARACHNEPHOBIA teama de paianjeni ASTRAPHOBIA teama de a fi lovit de fulger Aviofobia teama de avion, de a zbura BACILLOPHOBIA teama de germeni BELONEPHOBIA teama de ace, ace de cusut BOGYPHOBIA teama de demoni si creaturi BRONTOPHOBIA teama de tunete si furtuni cu tunete CLAUSTROPHOBIA teama de a fi in spatii inchise, stramte DIDASKALEINOPHOBIA teama de scoala :P ECCLESIAPHOBIA teama de biserici :P HELMINTHOPHOBIA teama de a fi infestat cu viermi :P HEMATOPHOBIA teama de sange HIDROPHOBIA teama de apa HERPETOPHOBIA teama de reptile sau amfibieni JUDOPHOBIA teama si ura fata de iudei si ideologia acestora KLEPTOPHOBIA teama de hoti etc. pentru mai multe fobii, aici: http://www.medikal.ro/articole-medic...tiile-lor.html
|
||||
|
||||
![]()
Dar a ta care e? Eu mai mult sufar de arahnofobie. Bine,nu grav,nu-s disperat ca altii,doar ca nu prea suport paianjenii,in special sa nu-i vad in apropierea mea. Asa n-am treaba cu mine,ii si hranesc de multe ori,le fac poze etc. Deci inseamna ca nu e chiar boala
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Fobia este o teama irationala si profunda, care in general perturbeaza activitatea individului.
Nu este ceva comun, de aceea topicul acesta este un nonsens. Temerile justificate nu sunt fobii. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu sa am vreo fobie, inse m-au amuzat niste fobii ciudate:
hippopotomonstrosesquippedaliofobia-frica de cuvinte lungi bananofobia- frica de banane anatidaephobia- frica de a nu fi urmarit de o ratza :D
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sufar e fobie de viermi :P, imi fac scarba cand se misc, imi vine greata ![]()
|
|||
|
|||
![]()
teama de a fi inselat de partener,nu am fost inselata,dar peste tot in jurul meu aud de cazuri de adulter etc..
este o teama care macina efectiv mintea,si noaptea visez scenarii de posibile inselari |
|
||||
|
||||
![]()
m-a scapat Dumnezeu de astfel de fobii...cele enumerate de voi aici...insa am o mare teama de cutremure, nu stiu cum se numeste aceasta fobie...
|
||||
|
||||
![]()
poate fi tratata,iar daca dupa cum spui tu, "partenerul",nu i se aplica teama ta,nu crezi ca-l iubesti prea putin, banuindu-l mereu de infidelitate.
|
||||
|
||||
![]()
Cutremuro-fobie. =)) :))
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
Care sunt principiile fundamentale ? | Eutifiev_EMI | Despre Sfanta Scriptura | 33 | 08.11.2009 23:44:00 |
|