![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pune mana pe Catehism ortodox si vei afla raspunsurile pe care le cauti.Vad ca nu te opresti din blasfemii.Eu ti-am mai spus:ai cotit-o spre ratiune din mtive putin de alt tip.Da iti dai arama pe fata cu fiecare postare.Pai mai ereticule,e veche de cand lumea capcana asta:sa raspunda cineva in afara invataturii primite.De aceea vrei tu sa las si Sfanta Scriptura,si pe Hristos,si pe Sfintii Parinti,si pe toate cele sfinte pe care tu,hulind ca un eretic,le arunci la ,,comicarii".Ai absolvit clasele primare?Ai doi ochi?Pai ia tu atunci si citeste si dupa aceea sa vorbesti.Eu te trimit direct la sursa de informare,dar pe aceea o respingi pentru ca iti darima ereziile,la fel cum se intimpla mereu.Si atunci tu spui ,,lasa ma chestiile alea,sa candim rational,sa oscilam"..E bine sa te clatini nu?Sa contesti...frumos scop ai ma in traista da iti spun iar:nu vei reusi.
|
|||
|
|||
![]()
nu am bre nici un scop ascuns, va speriati voi ori de cate ori logica va zdruncina credinta oarba. ati spus ca Isus este Dumnezeu intrupat pe pamant (nu mai comentam acum afirmatia asta). Dupa care spui, cu tarie, ca Isus, in ceruri, sade la dreapta Tatalui. Pai cum sa nu ti se aprina beculetul si sa zici "STOP. Stai un pic. Daca pot intelege intruparea pe pamant a lui Dumnezeu, odata ajuns in ceruri de ce Isus (Dumnezeu) sta la dreapta tatalui?"
Deci. Imi poti raspunde la intrebarea asta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa si tu cind vei ajunge in imensitatea universului Dumnezeu te va intreba de unde ai scos tu ideea ca Dumnezeu are doua miini si isi face menajul de dimineata? Te va ruga sa-i dovedesti CITE SI MAI CITE AI INVENTAT si ce ai promovat PE PAMINT cu bita si tortura in mina(nu tu neaparat) iar in neputinta de a dovedi, vei trece drept mincinos, adica pacatos, pacatuind cu gravul pacat al MINCIUNII DE SINE SI IMPLICIT MINTIREA ALTORA! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si sa inteleg ca esti un pic giudecator,d-aia tot ceri probe?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu spunindu-ne aceste cuvinte de mai sus ne-a transmis ca dumnezeirea crestineasca/viata vesnica o cistigi extrem de greu, punind TOTUL LA INDOIALA!..deoarece prin Protoparintii iubitori de CUNOASTERE am ales sa traim in imperiul minciunii! Dupa cum vezi CUNOASTEREA aici pe pamint se face doar prin verificari si confirmari ale fenomenelor de cunoastere. Iubirea poruncita de Hristos ramine singura unealta de a ne proteja de minciuna si de a creste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Afirmatia "sta la dreapta tatalui" arata clar originea acesteia, a fost facuta in timpurile vechi cand Dumnezeu era vazut ca un imparat si in felul acesta s-a vrut a se arata importanta lui Isus in relatia cu Dumnezeu, prin aceasta analogie cand, in lumea oamenilor, cei dragi unui imparat stateau la dreapta acestuia. Biserica doreste sa va taie orice tentativa de a gandi, de a-l cauta pe Dumnezeu in afara ei. De ce? Pt ca au nevoie de oameni, altfel toata existenta lor fasta, plina de bogatii, s-ar narui. Va e teama de mine, un om, pt ca pun sub semnul intrebarii ceea ce credeti voi. Din pacate, nu realizati ca ceea ce credeti voi tot niste oameni v-au spus. Cati dintre voi aveti ceva educatie stiintifica? Cati stiti despre legile fizicii? Cati dintre voi constientizati imensitatea universului (care este creatie a lui Dumnezeu). Voi chiar credeti ca Dumnezeu a vrut sa se manifeste atat de unilateral intr-un mic sat din orientul mijlociu, in aceasta planeta aflata la marginea unei galaxii oarecare dintre milioanele de galaxii ale Universului creat de el? |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule wassabi, s-ar putea ca noi astia de aici sa nu avem multe diplome universitare in domeniul fizicii (eu personal sunt licentiat doar in filosofie si drept), dar daca doriti puteti cerceta despre convingerile religioase si eclesiologice ale lui... hmmmm...... Blaise Pascal - cred ca veti fi de acord ca stia ceva fizica... sau.... Georges Lemaitre - poate n-ati auzit de el, este cel care a propus teoria Big Bangului. Daca doriti mai pot da exemple.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite un citat soft din Weinberg:
Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? | cosmotech | Generalitati | 6 | 16.10.2011 19:25:44 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? | annajanette | Generalitati | 27 | 28.06.2010 14:03:42 |
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 22:07:54 |
FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu | andreicozia | Din Noul Testament | 17 | 23.02.2010 22:25:31 |
|