![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am carte cu aceasta rugaciune insa am gandit asa: catolicii nu recunosc ca arhangheli decat trei dintre ei (asa se pare, nu stiu exact), celelalte culte, oricare ar fi ele, nici nu au habar de arhangheli,( poate unii doar pe arhanghelul Mihail); avand in vedere ca in rugaciunea cu pricina sunt chemati in ajutor toti cei sapte arhangheli dupa darul fiecaruia, am dat si eu cu presupusul.....oricum nu mi se pare suspecta rugaciunea, sincer chiar imi place!
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
inmormantarea celor ucisi | ralucapurcel | Slujba inmormantarii | 7 | 14.09.2012 20:33:01 |
Inmormantarea celor nenascuti | andreicosmovici | Dogmatica | 35 | 23.08.2012 17:26:49 |
Talcuirea celor 7 evanghelii | io8nut | Maslul | 2 | 04.12.2011 12:17:08 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
adresat celor din strainatate | C-tin | Biserica Ortodoxa Romana | 71 | 13.07.2008 00:33:31 |
|