Citat:
În prealabil postat de GheronIosifIsihastul
se putea.. ? eram sigur ca esti eretic si tu.. te-ai suparat pentru klaus kent-supereticman?:)) si asa ca chestie.. eu iljudec pe el ca e eretic si tu pe mine ca sunt ortodox..si mai imi si spui sa nu judec ca e ESENTIAL PENTRU MANTUIRE!! da cum ai apasat enter si ai reusit in acelasi timp sa nu te mustre constiinta cand m-ai judecat? a cata oara fara sa te provoc? eu vorbesc cu sau despre altcineva si tu te vari cu morala ieftina, rece ,lipsita de dragoste,crede-ma, daca as fi crezut ca toti crestinii sunt ca tine, m-as fi sinucis, dar multumesc lui Dumnezeu ortodoxia nu esti nici tu nici klausupereticman-kent ,mai showman ca frediie mercury care incedia wembleyul.. te rog si eu ceva.. evita sa ma mai judeci pe mine, nu de alta dar nu e recomandat pentru mantuirea ta:) ..
ai canon sa te rogi pentru mine timp de o luna doua ore in fiecare seara ,daca ai dragoste si d-aia ma mustri, ca sa-ti revii.. de cate ori te vei ruga sa-ti aduci aminte ca m-ai suparat si ca nu ti-ai cerut iertare(lasa darul tau in fata altarului si mergi de te impaca cu parasul tau)..asa ca ar fi cazul sa-ti ceri iertare.. nu de alta dar e buna pentru mantuire.. si poate imi voi cere si eu iertare ,dar dupa tine, ca sa te eliberezi de dracusor si sa nu ramai asa, desi am gresit ca te-am avizat inainte ca fac pogoramant, ca acum nu mai ai nicio virtute si s-ar putea sa nu te eliberezi si sa crezi ca m-ai pus la punct, asa ca ai grija la formulare..asta daca vrei sa te vindeci.. si ca sa-ti complic la loc situatia, sa fie scrisa cu litere mari de-o schioapa sa se vada si sa atraga atentia, sa stie toti ca ghemestrice e ostas cinstit care are lepadare de sine! Dumnezeu sa te lumineze sa-ti alegi vrajmasii mai cu dreapta socoteala.. apropo, nu sunt niciun isihast.. poate o sa fiu in viitor, fie mila Domnului, dar acum sunt cazut si mai mi-ai tras si tu una asa ..tu stii de ce..hai ca m-am ocupat prea mult de tine si iar te vei mandri.. (observi ca ti-am raspuns cu aceiasi moneda, asa ca .. ce tie nu-ti place.. pe viitor) acum fii pe pace.. Doamne ajuta!
|
IUBITI-VA CA SUNTETI FRATI....
"eu vorbesc cu sau despre altcineva si tu te vari cu morala ieftina, rece ,lipsita de dragoste,crede-ma, daca as fi crezut ca toti crestinii sunt ca tine, m-as fi sinucis, dar multumesc lui Dumnezeu ortodoxia nu esti nici tu nici klausupereticman-kent ,mai showman ca frediie mercury care incedia"......
NU JUDECATI CA SA NU FITI JUDECATI....
si se mai scria " ti-am raspuns cu aceeasi moneda"....sa inteleg ca regula Vechiului Testament inca functioneaza la "bunii" crestini? adica...dinte pentru dinte?! Dar asa e...e greu sa intinzi si celalalt obraz....mandria si trufia si alte pacate omenesti sunt in voga...Imi pare rau de ceea ce am vazut acum aici...Insa eu inteleg....atata e atata se poate si va iubesc cu toate neputintele vostre(noastre ca si eu sunt pacatoasa)....