Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.10.2010, 16:55:31
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit ok

romanii firi ipocrite si false in general,se plang iarasi,ca de obicei !
desigur, le pare extrem de rau ca in loc de loganul de 10000 euro, nu au un mercedes de 60000 !
se plang iarsi ca in loc de un apartament de 3-4 camere, super-mobilat, nu au o vila cu trei etaje si vro 40 de camere !

poate in loc de traditionalul concediu prin austria, ar vrea un ocol al lumii !

hai sa fim seriosi, dincolo de gluma de mai sus, sa acceptam, ca cel putin romanii din marile orase (cluj- bucuresti- timisoara) o duc destul de bine, iar unii chiar super-bine (ma refer la cartierele de viloace ce au impanzit marginea fiecarui mare oras !)

poate ca mai greu o duc taranii si oamenii din orasele mici, si f mici ! astia din urma, avand poate dreptate sa se planga !
Reply With Quote
Vechi 14.10.2010, 17:25:05
timeea89 timeea89 is offline
Member

Data înregistrării: 13.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
romanii firi ipocrite si false in general,se plang iarasi,ca de obicei !
desigur, le pare extrem de rau ca in loc de loganul de 10000 euro, nu au un mercedes de 60000 !
se plang iarsi ca in loc de un apartament de 3-4 camere, super-mobilat, nu au o vila cu trei etaje si vro 40 de camere !

poate in loc de traditionalul concediu prin austria, ar vrea un ocol al lumii !

hai sa fim seriosi, dincolo de gluma de mai sus, sa acceptam, ca cel putin romanii din marile orase (cluj- bucuresti- timisoara) o duc destul de bine, iar unii chiar super-bine (ma refer la cartierele de viloace ce au impanzit marginea fiecarui mare oras !)

poate ca mai greu o duc taranii si oamenii din orasele mici, si f mici ! astia din urma, avand poate dreptate sa se planga !
Ce vorbesti acolo!!!! Parintii mei traiesc in Bucuresti, si au doua camere micute, o bucatarie si o debara. Nu au nici baie, cand stateam la ei ma spalam in bucatarie in lighean! Si au mancat paine cu ceapa ca sa le aibe si pe alea!!!
Despre ce lume vorbesti?
Reply With Quote
Vechi 15.10.2010, 12:05:51
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de timeea89 Vezi mesajul
Ce vorbesti acolo!!!! Parintii mei traiesc in Bucuresti, si au doua camere micute, o bucatarie si o debara. Nu au nici baie, cand stateam la ei ma spalam in bucatarie in lighean! Si au mancat paine cu ceapa ca sa le aibe si pe alea!!!
Despre ce lume vorbesti?
eu stau intr-un cartier de vile de la marginea clujului,vecinii mei,au si cate 2-3 vile, proprietate personala, ca sa nu mai zic ca au si 2 sau trei masini, cate una pentru fiecare membru al familiei.
daca oamenii astia or duce-o greu...nu stiu,da ma cam indoiesc !
iarasi in carierele de blocuri, nu poti merge pe strada de atatea masini noi, si cele mai multe marci straine, cate sunt parcate pe sosea (ca nu mai incap in garaje sau parcari !),
deci daca a avea o masina de 15 mii de euro pe care o tii in fata blocului, se semn rau de saracie, iarasi nu stiu !
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Faptele crestine si cele placute lui Dumnezeu mihaisepo Generalitati 21 25.08.2011 09:20:35
Cele doua biserici ortodoxe rupte de relatii Mihailescu-Marin Daniel Generalitati 2 11.05.2011 15:06:57
Ce sunt cele 7 plansuri roman2010 Generalitati 3 13.07.2010 18:53:35
Azi sunt suparata pe cele care fac avort !!! elenavioletacocos Generalitati 189 16.01.2010 20:51:01
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14