Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Despre Vecernie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2010, 14:29:15
Elesya Elesya is offline
Banned

Data înregistrării: 08.10.2010
Locație: intre doua nemuriri
Religia: Ortodox
Implicit Multumesc pt urarea de "bine" si bunatatea ta de cresyin desavarsit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
1. In tot "Noul testament " scrie, dar trebuie sa-l citesti, sa-l studiezi, sa intelegi ce lupta se da pt mantuire, nu de capul tau, ci dupa anumite reguli.. Pacat ca toate aceste femei botezate ortodox nu cunosc..
2. Ba prozelitism in favoarea islamismului,.., a casatoriilor mixte...Asta faci !
Exceptii de fericire in casatoriile cu musulmani ? Pai da, intre o casatorie si un divort exista si ceva placere! Sa ai tu parte de o moarte in haremul unui musulman si abia apoi sa impingi la astfel de "fericire" !
3 Sigur, tu nu faci rau, tu esti rea ...! Ai gasit "calea" fericirii casnice si acum ca ai terminat cu tine te ocupi de restul populatiei feminine din Romania.
Si nelipsitele dovezi de dragoste islamica:
http://www.truthtube.tv/play.php?vid=3333
http://www.truthtube.tv/play.php?vid=3365
Stiai ca aceasta teroare islamica, indreptata impotriva femeii, este deja traditie milenara? Tot masculul musulman cunoaste si aplica, numa' legea sa-i permita..
Heh...pb e ca intr-adevar l-am citit....iar casatorii mixte fericite EXISTA...vrei sau nu vrei tu...Fii serios cu haremul...sau poate esti invidios ca unii pot cu 4 neveste si altii cu nici una?(glumesc) MULTUMESC DE URARE...dar nu mor caii cand vor cainii e vorba parca, nu?si...ce stii tu despre mine ca sa afirmi ca am gasit calea fericirii casnice?...IAR CU MINE NU TERMIN NICIODATA stii dc? Pt. MEREU caut sa ma desavarsesc....pacat doar ca pe calea mea spre RAI intalnesc presarati "dracusori"....asa ca tine(asta am zis-o pt m-ai facut rea...si vreau sa-ti fac un piculetz pe plac...)Cat despre teroarea in familie crede-ma ca si la noi exista recorduri nefaste....A....si de unde stii tu ca as fi in Romania....chit ca sunt romanca prin nastere?!?

ps.Μείνετε ηλίθιος είσαι ηλίθια......pt tine

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox Shalom Nunta 37 06.12.2012 13:34:40
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 20:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
eu crestina el musulman Carine Generalitati 60 03.08.2010 22:06:28
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14