Citat:
În prealabil postat de IonelS
|
Sa zicem ca exista tari cu astfel de ”tratamente” speciale pentru sotie........ dar ce voi ramanii sunteti mai buni cand auzi si vezi la stiri 5 / 10 stiri despre violenta domestica unele ajung si la deces? nu e vb de religie e vorba de BARBATI!!!!!! voi barbatii in general nu respectati femeia e ca o servitoare ca va face mancare si are grija de placerile voastre!!!!!! asadar, nu spuneti voi ca musulmanii sunt mai rai decat voi..... ca sunteti toti in aceeasi oala, din punctul meu de vedere..... si specific, casatorita de 2 ani cu un musulman...... si sunt mandra de el..... e de 10 ori mai bun decat un barbat roman.... face absolut toate treburile domestice alaturi de mine..... curatenie, mancare, tot..... in schimb, fostul meu iubit cu care am locuit 1 an si era roman, ma trimitea la cratita si daca nu ii placea mancarea ma lovea..... asa ca nu vorbii de musulmani inainte sa vorbesti de crestini...... cum este acea zicala: nu vorbii de gradina vecinului pana nu te uiti bine in gradina ta.