Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Despre Vecernie
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2010, 16:52:17
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Se face o reuniune in familia musulmanului, in care Imam-ul tine un discurs. De precizat ca femeile sarbatoresc separat de barbati, ele intr-o incapere ei in alta. Nu mai stiu sigur, dar mi se pare ca primesc o hartie de la moschee, cum ca s-au casatorit.

inseamna ca din punct de vedere ortodox femeile acelea nu sunt casatorite de fapt ... traiesc in concubinaj sau cum s-o chema
Vechi 14.10.2010, 16:57:26
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniil96 Vezi mesajul
inseamna ca din punct de vedere ortodox femeile acelea nu sunt casatorite de fapt ... traiesc in concubinaj sau cum s-o chema
Fara Taina casatoriei traiesc in curvie si nu pot fi impartasite ! Nu se pot impartasi, nu se pot mantui, pe langa momentul cand , ramase fara ultima farama de protectie a Duhului Sfant, ajung sa aiba necazuri cu carul.

Citesc de ceva timp mesajele de pe acest topic si sunt uimit de portitele pe care una sau alta din femei le cauta sau le inventeaza pt a-si legitima "mistic" relatiile sexuale..

Si nelipsitele dovezi de "dragoste" islamica:
http://www.truthtube.tv/play.php?vid=3333
http://www.truthtube.tv/play.php?vid=3365
Vechi 14.10.2010, 17:04:22
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

Citat:
Exact. E alegerea lor, si tb s-o respectam. Nu sunt casatorite, n-au voie sa se roage in fata copiilor, n-au voie sa-i inveti pe copii despre crestinism, n-au voie sa-si faca Sf. Cruce, etc.
Vechi 14.10.2010, 17:13:44
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Implicit

Citat:
Exact. E alegerea lor, si tb s-o respectam. Nu sunt casatorite, n-au voie sa se roage in fata copiilor, n-au voie sa-i inveti pe copii despre crestinism, n-au voie sa-si faca Sf. Cruce, etc.
exact ... asteptam ca Elesya sa ne descrie aceasta situatie ca fiind "o fericire" ... dar vad ca acum nu mai scrie

in schimb apar alti useri ne care mint ca pe copii, zice ca e crestin ... apoi vorbeste despre crestini la persoana a II-a ... "voi"

si nu are nicio problema, pentru musulmani nu este un pacat sa minti, sa inseli ... pe cei care nu sunt musulmani
Vechi 14.10.2010, 17:28:31
Senior Member

Implicit

Normal ca un musulman sa se poarte frumos cu o romanca, ii pupa si picioarele, scuzati expresia. Musulmanii sunt disperati, desi nu recunosc, sa traiasca intr-o tara linistita ca Romania.

O sotie romanca, e viza lor pt Europa!!!! Barbatii musulmani, mereu au textul preg, ca ei isi iubesc sotia, ca e cununa lor, ca o respecta, etc, deja ma ia cu tremurat!

Era cat pe ce sa fac si io un astfel de pas, cand in al XI-lea ceas, am spus din toata inima in sf, biserica:''Tata faca-Se voia Ta! Si alege tu Tata pentru mine!'' Si a ales Tatal, acel barbat a dat inapoi, io m-am pricopsit cu o rana la picioare, de am stat o sapt in pat, efectiv n-am putut sa mai pasesc.

Si a ales Tatal pentru mine, si ii multumesc din tot sufletul meu Fecioarei, care m-a ajutat si nu m-a lasat, acum sunt casatorita cu un roman, avand binecuvintarea duhovnicului.

Citat:
exact ... asteptam ca Elesya sa ne descrie aceasta situatie ca fiind "o fericire" ... dar vad ca acum nu mai scrie

in schimb apar alti useri ne care mint ca pe copii, zice ca e crestin ... apoi vorbeste despre crestini la persoana a II-a ... "voi"

si nu are nicio problema, pentru musulmani nu este un pacat sa minti, sa inseli ... pe cei care nu sunt musulmani
Vechi 14.10.2010, 17:58:55
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Implicit

Aceste femei, romance, dar fara de Dumnezeu, fara cultura, cu o bruma de morala au nevoie de un singur tip de dovezi privind mirajul islamului:
http://www.hotnews.ro/stiri-internat...akistanezi.htm
Vechi 14.10.2010, 18:22:19
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Aceste femei, romance, dar fara de Dumnezeu, fara cultura, cu o bruma de morala au nevoie de un singur tip de dovezi privind mirajul islamului:
http://www.hotnews.ro/stiri-internat...akistanezi.htm
e groaznic !!!acolo scrie ca a comis "crime impotriva moralitatii" .Ne poti explica ce inseamna asta in islam?

sa stie romancele de CE sa se fereasca...
Vechi 14.10.2010, 18:25:58
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
e groaznic !!!acolo scrie ca a comis "crime impotriva moralitatii" .Ne poti explica ce inseamna asta in islam?

sa stie romancele de CE sa se fereasca...
e doar banuita ca n-a fost imbracata decent, sau doar banuita ca si-a inselat sotul sau prinsa povestind cu un barbat(e interzis in islam, ca o femeie sa povesteasca cu un barbat strain).
Vechi 14.10.2010, 18:29:01
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Implicit

Ce rost are sa explic ? Eu incerc sa mediatizez pt cele care mai au o sansa sa se salveze:

Alta din gama "cat de bine sunt tratate femeile in lumea islamica". Matroanele care intra aici pe forum si propovaduiesc casatoria cu musulmani sa se uite la ochii femeii din poza si sa se gandeasca bine ce fac:
http://www.atheistmedia.com/2008/10/...y-stoning.html
http://www.garbo.ro/articol/Social/5...lor-arabe.html
http://www.apostatesofislam.com/media/stoning.htm
http://www.youtube.com/watch?v=G_ZWT...eature=related

Last edited by IonelS; 14.10.2010 at 18:36:49.
Vechi 14.10.2010, 18:15:58
Elesya Elesya is offline
Banned

Data înregistrării: 08.10.2010
Locație: intre doua nemuriri
Implicit Nota-pt s-a dat alta turnura postarii mele INITIALE

Citat:
Normal ca un musulman sa se poarte frumos cu o romanca, ii pupa si picioarele, scuzati expresia. Musulmanii sunt disperati, desi nu recunosc, sa traiasca intr-o tara linistita ca Romania.

O sotie romanca, e viza lor pt Europa!!!! Barbatii musulmani, mereu au textul preg, ca ei isi iubesc sotia, ca e cununa lor, ca o respecta, etc, deja ma ia cu tremurat!

Era cat pe ce sa fac si io un astfel de pas, cand in al XI-lea ceas, am spus din toata inima in sf, biserica:''Tata faca-Se voia Ta! Si alege tu Tata pentru mine!'' Si a ales Tatal, acel barbat a dat inapoi, io m-am pricopsit cu o rana la picioare, de am stat o sapt in pat, efectiv n-am putut sa mai pasesc.

Si a ales Tatal pentru mine, si ii multumesc din tot sufletul meu Fecioarei, care m-a ajutat si nu m-a lasat, acum sunt casatorita cu un roman, avand binecuvintarea duhovnicului.
NOTA...RECITITI ATENT : n-am scris ca e o fericire sa fii casatorit cu un musulman...am scris CLAR ca stiu cazuri in care arabi dintre care unul botezat catolic , au mariaje fericite aici la noi....ATAT a fost toata ideea si nici gand sa pledez pt asa ceva...insa am vrut sa arat ca exista si exceptii...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox Shalom Nunta 37 06.12.2012 13:34:40
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 20:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
eu crestina el musulman Carine Generalitati 60 03.08.2010 22:06:28
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14