![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, Cristian, ca poate ma mut in zona...
|
|
||||
|
||||
![]()
Astfel vei fi mult mai aproape de noi toți , dar mai ales de Jenica ! Până găsesc răspuns, pentru tine și cei dornici de un remember :http://vlad-mihai.blogspot.com/2010/...a-marului.html
|
||||
|
||||
![]()
La 350 de ani de la prima sfintire , maine , 17 octombrie , Biserica Manastirii Golia va fi tarnosita de Preafericitul Patriarh Parinte Daniel. Sfintirea va fi facuta mai intai in axterior , apoi tarnosirea in interior a Sfintei Mese si oficierea Sfintei Liturghii . In jurul orei 10:00 pe scena din curtea Manastirii va avea loc aceasta Sfanta Liturghie , dupa care umbland la Sfanta Masa vor putea sa se inchine in altar deopotriva femei si barbati , avand posibilitatea sa sarute si moastele Sfantului Maxim Marturisitorul .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut ca este o practica obisnuita, caci multe biserici au fost resfintite in decursul timpului... dar nu stiu ce de; poate ca astfel sa aiba si femeia accesul permis in altar din cand in cand...
Last edited by Miha-anca; 16.10.2010 at 20:57:25. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a oficiat astazi , 17 octombrie , slujba de sfintire a locului unde se va ridica Biserica " Sfantul Maxim Marturisitorul si Sfantul Grigorie Palama " a parohiei Munteni-Copou din Iasi .
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|