Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.10.2010, 14:12:01
Miha-anca
Guest

Implicit

Multumesc, Cristian, ca poate ma mut in zona...
Reply With Quote
Vechi 15.10.2010, 21:24:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Să-ți ajute Dumnezeu !

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Multumesc, Cristian, ca poate ma mut in zona...
Astfel vei fi mult mai aproape de noi toți , dar mai ales de Jenica ! Până găsesc răspuns, pentru tine și cei dornici de un remember :http://vlad-mihai.blogspot.com/2010/...a-marului.html
Vechi 16.10.2010, 14:13:19
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Resfintirea Manastirii Golia

La 350 de ani de la prima sfintire , maine , 17 octombrie , Biserica Manastirii Golia va fi tarnosita de Preafericitul Patriarh Parinte Daniel. Sfintirea va fi facuta mai intai in axterior , apoi tarnosirea in interior a Sfintei Mese si oficierea Sfintei Liturghii . In jurul orei 10:00 pe scena din curtea Manastirii va avea loc aceasta Sfanta Liturghie , dupa care umbland la Sfanta Masa vor putea sa se inchine in altar deopotriva femei si barbati , avand posibilitatea sa sarute si moastele Sfantului Maxim Marturisitorul .
Vechi 16.10.2010, 14:17:50
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
La 350 de ani de la prima sfintire , maine , 17 octombrie , Biserica Manastirii Golia va fi tarnosita de Preafericitul Patriarh Parinte Daniel. Sfintirea va fi facuta mai intai in axterior , apoi tarnosirea in interior a Sfintei Mese si oficierea Sfintei Liturghii . In jurul orei 10:00 pe scena din curtea Manastirii va avea loc aceasta Sfanta Liturghie , dupa care umbland la Sfanta Masa vor putea sa se inchine in altar deopotriva femei si barbati , avand posibilitatea sa sarute si moastele Sfantului Maxim Marturisitorul .
Am avut ocazia sa vad manastirea in plina restaurare.Sunt fericiti iesenii pentru ca au aceasta ocazie.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 14:27:10
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Am avut ocazia sa vad manastirea in plina restaurare.Sunt fericiti iesenii pentru ca au aceasta ocazie.
http://www.iasi.com/obiective_turist..._turnul_Golia/
Vechi 16.10.2010, 19:48:08
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Am si eu o intrebare referitoare la resfintirea bisericilor: de ce se face aceasta si la ce interval de timp?
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 20:43:31
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Raspuns

Citat:
Am si eu o intrebare referitoare la resfintirea bisericilor: de ce se face aceasta si la ce interval de timp?
Nu cunosc raspunsul , asa ca voi deschide un topic la Biserica Ortodoxa in general pentru a se dezbate aceasta problema , si voi solicita Parintelui Ghrorghe un raspuns exact pentru a nu ne rataci in tot felul de banuieli ! Doamne ajuta !
Vechi 16.10.2010, 20:55:15
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Nu cunosc raspunsul , asa ca voi deschide un topic la Biserica Ortodoxa in general pentru a se dezbate aceasta problema , si voi solicita Parintelui Ghrorghe un raspuns exact pentru a nu ne rataci in tot felul de banuieli ! Doamne ajuta !
Am vazut ca este o practica obisnuita, caci multe biserici au fost resfintite in decursul timpului... dar nu stiu ce de; poate ca astfel sa aiba si femeia accesul permis in altar din cand in cand...

Last edited by Miha-anca; 16.10.2010 at 20:57:25.
Reply With Quote
Vechi 16.10.2010, 20:58:35
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Smile Am deschis un Thred nou la Topicul : Biserica Ortodoxa in General !

Citat:
Am vazut ca este o practica obisnuita, caci multe biserici au fost resfintite in decursul timpului... dar nu stiu ce de.
Am deschis topic nou cu aceasta pertinenta intrebare la "Biserica Ortodoxa in General - Resfintirea Bisericilor "
Vechi 17.10.2010, 19:01:39
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Thumbs up Eveniment la Iasi !

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a oficiat astazi , 17 octombrie , slujba de sfintire a locului unde se va ridica Biserica " Sfantul Maxim Marturisitorul si Sfantul Grigorie Palama " a parohiei Munteni-Copou din Iasi .
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro mihailt Generalitati 6 14.01.2011 22:11:54
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere fragmente Stiri, actualitati, anunturi 0 13.09.2010 09:25:35
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 14.06.2010 17:59:31
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI mq Generalitati 19 02.09.2009 13:54:01
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! mihailt Generalitati 3 21.05.2009 21:43:39