![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie privita atat latura dumnezeiasca, cat si cea umana a lui Hristos. Prin latura umana a biruit ispitele si nu prin cea dumnezeiasca, prin care ar fi putut nimici vrasmasul intr-o clipita.
El a murit ca om, rastignit pe cruce, pentru mantuirea noastra. El a venit sa aduca Legea cea Noua, El este Dumnezeu Cuvantul, care a venit sa aduca invatatura, pentru a stii cum sa urmam calea mantuirii. A vrut sa ne invete cum sa biruim raul ca oameni. El cere de la noi sa-I urmam exemplul, sa biruim greutatile si ispitele dupa modelul Sau. Last edited by Ana-Maria N; 16.10.2010 at 22:21:40. |
|
|||
|
|||
![]()
e adevarat,cristos, s-a coborat la nivelul cel mai de jos al omului,din inaltimea sa dumenzeiasca ! s-a cobort,deci pana la indoiala ultima,cea de pe cruce, in chinurile fizice ale mortii,cand, ca si latura umana, indoiala si neputinta apar ineluctabil !
prin aceasa, cred ca dumnezeu, a vrut sa exprime o intelegere deplina a problematicii umane in confruntrarea cu limita,adica cu viata,cu tragicul vietii ! poate ca pe cararea sinuoasa a vietii, dumenzeu isi incearca cei mai destoinici soldati,pentru a se testa pe sine iarasi,si iarsi...e o autotestate a Fiintei supreme in maniera heideggeriana ! ( Martin Heidegger- filosof german, teoretizator al ideii de fiinta !) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce tot spui tu acolo ? Cum poti sa spui ca Hristos s-a coborat pana la nivelul cel mai de jos al omului ????? E absurd ! Oare tu nu stii cum e omul cel mai de jos ? Iti spun eu: blasfemiator, hulitor de Duh Sfant, criminal, incestuos, betiv, drogat, fumator, desfranat, preadesfranat, mandru, trufas, avar, pizmas, lenes, clevetitor, lacom, defaimator, indracit, nemilostiv, necredincios, batjocoritor, nedrept, hot, viclean, bataus, camatar, mincinos, ticalos. Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos, Dumnezeu intrupat, nu s-a asemanat pentru nici o secunda cu omul de rand (chinuit de deznadejde, teama, disperare, indoiala). Doar era Dumnezeu ! satana tot timpul a iscodit si l-a ispitit, dar a facut aceasta crezand ca este doar prooroc, si nu Fiul lui Dumnezeu, pe care n-ar fi indraznit sa-l ispiteasca ca doar era STAPANUL tuturor. Mare atenție ! "Vă rătăciți neștiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29)
|
||||
|
||||
![]()
Cat despre Heidegger !
Am vazut multi tineri si oameni cu mintea sucita rau de tot de la acest "filosof". Mai bine am citi din scrierile si cugetarile Sfintilor Parinti, nu din filosofii pagane. Doamne ajuta !
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Indoiala...pls HELP | Dreamm | Generalitati | 10 | 15.08.2011 22:28:48 |
neliniste si indoiala => tocmai am facut un pacat? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 16 | 02.06.2011 01:30:41 |
Indoiala lui Toma nu este identica cu indoielile noastre | luctk40 | Intrebari utilizatori | 0 | 02.05.2011 00:05:38 |
Marcu 16: 15-18 | topcat | Din Noul Testament | 71 | 17.02.2010 19:39:05 |
Hristos sau Cristos ? | irina4m | Generalitati | 14 | 04.12.2007 16:33:53 |
|