![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu vad ca zice de cruciade ca nu au avut legatura cu Dumnezeu Iisus Hristos si asta cine nu o stie? Apoi lauda constitutia de la 1923. Si ce zice acolo (in acea constitutie)? Ca era pus in acea lege un articol care zicea: "Solul si subsolul acestei tari apartine poporului roman si nu il vom instraina niciodata". Mie mi se pare ca unii stilisti,catolicii,neo-cruciati (francoisti si alti ca acestia) au ceva in comun anume legatura cu ordinele cavaleresti. Si vad acolo ca Oreste zice ca e prieteni cu preoti si nu suporta "popii" ca Biserica Ortodoxa (probabil se refera la cea romana) e Sfanta prin stalpii ei precum parintele Arsenie Boca,parintele Cleopa,Arsenie Papacioc,Justin Parvu si alti cativa. O fi avand si Oreste niste chestii care nu corespund cu dogmele crestin ortodoxe dar ce zice bine (precum e cea cu constitutia din 1923 sau cum zice de acei parinti ca au fost "stalpi" ai BOR) zice bine. Apoi ca lauda pe preotul roman greco-catolic de la Rosia Montana care nu vrea sa plece de acolo si a zis ca moare odata cu biserica in care slujeste ce e rau?
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 30.10.2010 at 20:14:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
De pe la mintul 8 si ceva invitatul zice ca diavolul a dezbinat crestini (referindu-se la cei departati de BO) intre ei.
Iar invitatul zice apoi ca si Lucifer (adica Satana) are inca putere. Iar Oreste zice "o evident si are inca una mare si si-o manifesta prin ei ca nu prin altcineva;puterea lui e sa ne convinga pe toti ca nu exista". Ca diavolii exista o marturiseste indeajuns lepadarile de Satana de la Sfantul Botez ,moliftele lui Sfantul Vasile cel Mare de exorcizare si chiar Dumnezeu Iisus Hristos zice de Satana si stim ca a facut foarte multe exorcizari. Celalalt punct de vedere ca Lucifer lucreaza prin sutanisti e punctul de vedere a lui Oreste,punctul meu de vedere e ca Satana e legat in fundul iadului de Dumnezeu Iisus Hristos si de acolo conduce dracii.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Omul asta nu numai ca nu are vreo treaba cu ortodoxia, dar nu are treaba nici macar cu crestinismul. Se ocupa doar de ocultism, adica de vrajitorie si magie. Nici macar nu ar trebui chestionata relatia sa cu ortodoxia, absolut toate ideile sale sunt in genul new-age. Bineinteles ca in conceptia asta, intre toate religiile accepta si cate ceva din crestinism. Dar el proslaveste samanismul si alte "inalte" exprimari spirituale ale vrajmasului. Dar nu trebuie condamnat, omului ii mai vine cateodata mintea la cap in timp, nu dintr-o data. Sa speram ca va avea parte de o iesire din ratacire. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 14:28:55 |
| Religia ortodoxa si ADOLESCENTII ! | Melissa | Spiritualitatea ortodoxa | 94 | 20.02.2011 13:03:55 |
| Religia New-Age | doctor_faustus | Alte Religii | 0 | 31.10.2010 11:43:02 |
| Romanii doresc puscarie pentru cei ce critica religia crestin ortodoxa | hmiron | Generalitati | 35 | 07.04.2010 19:12:16 |
| Pastor in religia ortodoxa? Paradox sau Ironie | patinina34 | Generalitati | 19 | 12.01.2009 18:08:41 |
|
|