![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vad ca zice de cruciade ca nu au avut legatura cu Dumnezeu Iisus Hristos si asta cine nu o stie? Apoi lauda constitutia de la 1923. Si ce zice acolo (in acea constitutie)? Ca era pus in acea lege un articol care zicea: "Solul si subsolul acestei tari apartine poporului roman si nu il vom instraina niciodata". Mie mi se pare ca unii stilisti,catolicii,neo-cruciati (francoisti si alti ca acestia) au ceva in comun anume legatura cu ordinele cavaleresti. Si vad acolo ca Oreste zice ca e prieteni cu preoti si nu suporta "popii" ca Biserica Ortodoxa (probabil se refera la cea romana) e Sfanta prin stalpii ei precum parintele Arsenie Boca,parintele Cleopa,Arsenie Papacioc,Justin Parvu si alti cativa. O fi avand si Oreste niste chestii care nu corespund cu dogmele crestin ortodoxe dar ce zice bine (precum e cea cu constitutia din 1923 sau cum zice de acei parinti ca au fost "stalpi" ai BOR) zice bine. Apoi ca lauda pe preotul roman greco-catolic de la Rosia Montana care nu vrea sa plece de acolo si a zis ca moare odata cu biserica in care slujeste ce e rau?
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 30.10.2010 at 19:14:38. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Religia ortodoxa si ADOLESCENTII ! | Melissa | Spiritualitatea ortodoxa | 94 | 20.02.2011 12:03:55 |
Religia New-Age | doctor_faustus | Alte Religii | 0 | 31.10.2010 10:43:02 |
Romanii doresc puscarie pentru cei ce critica religia crestin ortodoxa | hmiron | Generalitati | 35 | 07.04.2010 18:12:16 |
Pastor in religia ortodoxa? Paradox sau Ironie | patinina34 | Generalitati | 19 | 12.01.2009 17:08:41 |
|