Citat:
În prealabil postat de Stela
Ba nu domnule, mai mare ipocrizie decat la musulmani nu am vazut . Pe toti ii auzi spunand ca burka si respectiv valul pt acoperit fata femeilor nu este un element islamic ci cultural , el neregasindu-se in Quran si Sunna ca apoi sa se dea discriminati ca vezi doamne e interzis valul "neislamic" .
DEci pana la urma ce se infoaie asa daca valul nu e isalmic ? Sau asta e numai minciuna ca sa ne prosteasca pe noi naivii care nu suntem muslmani???
|
Ce importanta are daca e element cultural sau religios? E un obiect vestimentar pe care unii vor sa-l poarte pe strada pentru ca asa le dicteaza religia / constiinta / cultura in care au crescut. Si francezii il interzic fara niciun motiv, incalcand flagrant dreptul omului de a-si alege si desfasura religia in voie.
Citat:
În prealabil postat de Stela
Domnule andreicozia, faci din nou supozitii aiurea . In primul rand musulmanii care traiesc in Franta si care sunt integrati in sistem NU spala veceuri . NU domnule , beneficiaza de sistemul social la fel ca orisicare nativ francez ba inca mai mult musulmanii profita si abuzeaza sistemul social traind cu 4 neveste si turnand la plozi pe care ii tin francezii platitori de impozite in spate .
|
Si cine e prostul in cazul asta? Nu sistemul? Prost e cine da, nu cine primeste. In loc sa interzica un drept fundamental, francezii mai bine ar pune mana sa reformeze sistemul de ajutoare sociale.
Dar am uitat, vorbim despre Franta, tara in care se iese in strada pentru orice rahat. Daca s-ar atinge cineva de ajutoarele sociale cred c-ar veni inca o revolutie si apoi a sasea republica.