![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Și majoritatea poate schimba orice lege, poate să-i bage pe homosexuali la răcoare dacă tot veni vorba, pentru că politicienii vor căuta să facă pe plac mulțimii. Tu vorbești din perpectiva celui cu impresia că dacă o lege vine din UE e culmea înțelepciunii. UE face și multe prostii, de pildă chestia cu multiculturalismul. Dar slavă Domnului, lumea se trezește și poate o să apucăm să vedem prostia asta cu imigrarea încheiată. Citat:
Citat:
http://www.foxnews.com/world/2009/11...est=latestnews Citat:
Citat:
Apoi, statul poate deporta imigranții chiar dacă sunt cetățeni de mult timp: http://en.wikipedia.org/wiki/Deportation
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 19.10.2010 at 22:43:25. |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
La elvetieni este vorba despre exact aceeasi problema ca la francezi. Cand am auzit ca se interzice constructia unor cladiri am ramas tampit. Nu e normal, nu e posibil, atata timp cat au pretentii de tara civilizata, toleranta, libera. Una era daca nu stiu ce oras, sa zicem Berna, nu permitea constructia unui minaret in centru, ca s-ar fi vazut urat. Alta e cand parlamentul interzice constructia de minarete in toata tara. Citat:
NU stiu, poate-mi spui tu. Conceptul de cetatenie exista de cand a inceput sa fie scrisa istoria. Citat:
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. Last edited by horatiu.miron; 20.10.2010 at 11:55:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu va faceti probleme. Avem legislatie nationala si internationala sa nu-i lasam in tara ! Totul este sa fie aplicata. Multiculturalismul este o smecherie aberanta care a esuat in Europa de vest.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Interzicerea gradinaritului! | Miha-anca | Generalitati | 28 | 24.08.2011 11:35:33 |
Nevoia de estetic în spațiul public | Traditie1 | Generalitati | 16 | 08.02.2011 22:47:38 |
Comunitatea ortodoxa Nisa,Franta | carmencita15 | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 30.05.2010 21:10:55 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|