Citat:
În prealabil postat de coralina
Pai spune Zaharia drept, ce tot te dai dupa cuvinte intortochiate: intre casatoriti nu trebuie sa existe dragoste trupeasca si gata! Sa traiasca toti ca in manastire.
In alta ordine de idei: vezi ca judecarea aproapelui e pacat. Si se adauga la multele pacate pe care ai scris intr-o postare anterioara ca le ai. Nu e bine.
|
Sora, nu de dragul de a polemiza cu careva dintre voi postez eu in primul si primul rind ci datorita faptului ca pe forum se vehiculeaza enormitati atit morale dar mai ales de credinta .
Asa voiesti dumneata sa intelegi in ,,colturi" de fiecare data , intelegind cum ca eu as fi adeptul calugarilor, adica a vietui inca de aici de pe pamin in chip ingeresc ... ceea ce defapt doar satanele nu-si doresc . Dar inafara de dorinta Hristos stie neputinta firii umane si de aceea a facut pogoramintul casatoriei . Dar daca aceste pogoramint a fost facut insemneaza ca el este bun sau f. bun pt. om si nu putem fi impotriva lui . Dar de aici si pina la manifestari aproape bestiale (nu impreunarea cu animalele ci tot cu omul dar in chip animalic !) sub taina cununiei si pe deasupra a incerca permanent sa sustii cum ca asa ceva nu este deloc pacat ci chiar ingaduit sau recomandat de Hristos este diferenta cita este intre o satana si un inger . Chiar nu va infricoseaza gindurile si placerile voastre ... caci inteleg ca si dumneata pronunintindu-te indirect in favoarea sexului oral esti adepta ei . Faceti ce vreti voi si va rusinati mult pt. spurcaciunile vostre nu in fata oamenilor ci a lui D.zeu dar in fata oamenilor suportati-va oprobiul caderii voastre in rind cu caninele . Ce are aface dragostea curata si induhovnicita a partenerilor cu a ,,gusta din sex" . Pai a gusta din sex nu se ia la propriu , adica a pune botul (caninele asa au, bot !) pe organele sexuale ci a implini in mod firesc impreunarea dintr oameni ... dar firesc si nu impotriva firii !
La dumneata sora inte o extrema si alta de judecata nu prea ai elemente de gindire religios morale pt. a intelege vietuirea si a le separa cum se cuvine : la dumneata ori este ciineala ori este calugarie . Ma surprinzi tare mult ! Despre asemenea lucruri ne rusinam sa si vorbim dara-mi-te sa mai si facem ! La cu totul altceva ma asteptam de la o crestina ! Dar acum cred ca pricep ce fel de crestina esti . Vai de ziua in care Hristos va cere socoteala pt. toate spurcaciunile facute . Dar mai ales de ziua in care este posibil sa spuna : ,,,...plecati de la mine blestematilor in focul cel vesnic gatit satanei si ingerilor lui , caci nu va cunosc pe voi " Mai bine ar fi sa nu fiti acasa in ziua aceea ca sa nu dati ochii cu Mintuitorul ... doar ca nu se stie ziua , in rest se stie ce se va intimpla !