Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.11.2010, 22:27:44
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Iata un exemplu - am vazut la stiri, odata, ca hotarase episcopul locului mutarea maicutelor de la o manastire - trebuiau sa plece la o alta manastire.

S-a adunat tot satul si s-a pus de-a curmezisul drumului, ca nu, ei nu le lasa pe maicute sa plece, ca sunt sfinte, ca aduc mare ajutor duhovnicesc satului, ca episcopul a decis mutarea din nu stiu ce considerente etc.

Pana la urma, a trebuit sa intervina politia pentru a debloca drumul.

Iata un exemplu de neascultare.
Nu am auzit de asemena caz. Si oricum nu m-ati lamurit in privinta ascultarii de Patriarh, aici fiind vorba de episcopul locului, deci nu de o asultare generala, ci de una cu totul speciala. Probabil ca nu aveti alt exemplu mai bun; asa ca s-o lasam balta.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Basarabia e Romania-mars pt unire antiecumenism Generalitati 3 20.10.2012 00:07:38
O declaratie de bun simt.Romania-R Moldova-o unire necesara iulyaan Generalitati 70 30.07.2011 16:23:54
Doua carti de mare interes duhovnicesc strajeru Resurse ortodoxe on-line 1 28.11.2010 09:38:54
Are voie si interes BOR sa se dezvolte in diaspora? sophia Biserica Ortodoxa Romana 6 07.05.2009 18:15:08
Saptamana de unitate crestina vladsergiu Generalitati 83 25.01.2009 01:44:39