![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
:) Si eu.
Dar daca alta nu am ,o folosesc in continuare pe asta . Cu tot respectul, boss. |
|
||||
|
||||
![]()
Am uitat multi! Crestinismul inseamna iubire, inseamna iertare, inseamna lumina!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adevarul meu nu face 2 bani daca supara pe altu . |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca odata ce un om a parasit aceasta lume trebuie sa fie lasat in pace sa se odihneasca. Suntem intoleranti si avem pareri prea bune despre noi.Bine ar fi sa fim propriii nostri judecatori si mai putin ai celorlalti.Nu aceasta este gandirea crestina.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Face multe parale murdare , dar nu aici , ci la Sfanta Spovedanie !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cristi , tie ti-a placut Paunescu foarte mult ? Sau ce te-ai suparat asa ? Mi-am cerut scuze,gata ,linisteste-te.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana la urma toti acesti oameni mari sunt judecati nu dupa celebritate,ci dupa binele care l-au lasat in urma lor,si cum au folosit puterea ce li s-a dat .Ma bucur sa aflu ca si Paunescu a facut la fel caci bucuria din ochii unui om caruia ii faci bine,face cat zece poezii. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|