Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2010, 16:55:04
Paduraru's Avatar
Paduraru Paduraru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2009
Locație: Munții Suhardului - Bucovina - România
Religia: Ortodox
Implicit

Ca un om care are drumuri zilnice între casă și pădure (la Paști și la Crăciun și pe la Biserică), întreb următoarele:
1) Rugă pentru părinți sau Mor dușmanii mei?
2) Dor de Eminescu sau Shoot yourself?
3) Niciodată sau Of, dușmanii mei?
4) Cenaclul Flacăra sau Paraziții?
5) Adrian Păunescu sau Nicolae Guță?

Aștept răspunsuri!!!!
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin!
(rugăciunea Sfântului Efrem Sirul)

Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi!
Vechi 09.11.2010, 17:01:50
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

S-au spus si bune si rele despre Adrian Paunescu. Cred ca noi trebuie sa fim precum albinele, dupa cum spunea un sfant parinte, sa luam din floare doar ce este necesar. Si as mai adauga un lucru - in ochii unui om curat, toate lucrurile sunt curate.
Vechi 09.11.2010, 17:02:05
Paduraru's Avatar
Senior Member

Implicit

Cenaclul Flacăra a reușit să scoată din monotonia cotidiană tinerii generației în blugi.
Generația în blugi care s-a întâlnit "la o cană cu vin", care știau că dicolo de greutățile vieții învinge "totuși, iubirea" și le era "dor de Eminescu". Frumos ne-a îndemnat ca "niciodată să nu uităm de cei mai triști ca noi". Dar noi, acum după moartea lui tot "suntem răi și aroganți".
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin!

Vechi 09.11.2010, 17:03:17
Paduraru's Avatar
Senior Member

Implicit

Doamne, odihnește în pace sufletul adormitului robului Tău, Adrian, și-l așează pe el în ceata drepților Tăi!!!

Vechi 09.11.2010, 21:37:37
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Paduraru Vezi mesajul
Ca un om care are drumuri zilnice între casă și pădure (la Paști și la Crăciun și pe la Biserică), întreb următoarele:
1) Rugă pentru părinți sau Mor dușmanii mei?
2) Dor de Eminescu sau Shoot yourself?
3) Niciodată sau Of, dușmanii mei?
4) Cenaclul Flacăra sau Paraziții?
5) Adrian Păunescu sau Nicolae Guță?

Aștept răspunsuri!!!!
Nici una nici alta. Păunescu a îndobitocit la rândul lui populația cu naționalismul populist și poeziile lui stupide. Atât timp cât nu acceptăm că suntem proști nu vom face pasul să devenim un popor inteligent și nobil, vom fi mereu codașii și servitorii Europei, o nație deprimată și deprimantă. Păunescu trebuia să spună românilor: sunteți niște proști și așa i-ar fi trezit din orgoliul lor paralizant și din orizontul mărunt al spiritului românesc. Dar el a întreținut cu festivismul naționalismului de prost gust orgoliul și înapoierea noastră.

Urmăriți delirul și primitivismul manifestărilor de la flacăra în acest film http://www.youtube.com/watch?v=rZC1tKsC0yM (și următoarele) și poate veți înțelege cât de ridicol și nociv este ceea ce făcea Păunescu și ce înghițeau acele mulțimi.

Last edited by Traditie1; 09.11.2010 at 21:42:07.
Vechi 09.11.2010, 21:56:46
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Fara sa vrei , "antireclama" ta e graitoare ,dar nu in sensul dorit de tine ! ! !

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Nici una nici alta. Păunescu a îndobitocit la rândul lui populația cu naționalismul populist și poeziile lui stupide. Atât timp cât nu acceptăm că suntem proști nu vom face pasul să devenim un popor inteligent și nobil, vom fi mereu codașii și servitorii Europei, o nație deprimată și deprimantă. Păunescu trebuia să spună românilor: sunteți niște proști și așa i-ar fi trezit din orgoliul lor paralizant și din orizontul mărunt al spiritului românesc. Dar el a întreținut cu festivismul naționalismului de prost gust orgoliul și înapoierea noastră.

Urmăriți delirul și primitivismul manifestărilor de la flacăra în acest film http://www.youtube.com/watch?v=rZC1tKsC0yM (și următoarele) și poate veți înțelege cât de ridicol și nociv este ceea ce făcea Păunescu și ce înghițeau acele mulțimi.
Intr o epoca primitiva . . . , o licarire de speranta ! Numai cine nu a trait din plin acele vremuri cu adevarat primitive , nu va intelege fenomenul Adrian Paunescu si mai ales Cenaclul sperantei , al muzicii si al poeziei . Imi pare rau Andrei , dar antireclama ta nu functioneaza , dar iti admir consecventa celor scrise de tine . Esti un incapatanat , dar foarte simpatic si-ti respect opinia ! Atat si nimic mai mult , romane !
Vechi 09.11.2010, 22:02:23
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Atât timp cât nu acceptăm că suntem proști nu vom face pasul să devenim un popor inteligent și nobil
Lasa , mai Andrei , ca si altii prin 90 ne-au facut golani in Piata Universitatii . . . , asa ca sa ramanem fiecare cum suntem !

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teodora Păunescu Tucă Mihaela19 Muzica Bisericeasca 1 17.04.2012 23:29:02
OMUL NOU - OMUL VECHI iosif Pocainta 32 12.04.2011 16:29:42
Poetul din gara Sinaia Pelerinul Generalitati 102 21.02.2011 10:59:37
Adrian Fageteanu achimovjan Generalitati 33 15.10.2008 14:10:09
Adrian Adrian27 Generalitati 11 23.08.2007 14:46:07