09.11.2010, 18:20:35
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Cristi, de la tine am asteptari mult mai mari, crede-ma. Oricine altcineva are circumstante, dar tu... Mergi regulat la Sf Liturghie si stii ce spune Parintele cand ridica potirul Sfintelor Taine: "Cred, Doamne si marturisesc ca ai venit in lume sa ne mantuiesti pe noi, pacatosii, dintre care cel dintai sunt eu!"... Cristi, ograda mea este plina cu balarii. Daca pun mana pe coasa, nu incep cu balariile vecinului ca risc sa-i suprim si mirodeniile folositoare!...
Nici tu nu esti intotdeauna usor de digerat... Nici nu stii cati dusmani ai, care nu-ti inteleg intotdeauna sufletul... Toti gresim si toti avem nevoie de iertare: si tu si eu si fratele Zaharia si nenea adminu' si Parintele Gheorghe... Daca ai sti de cate ori imi inabus revolta sa nu daram niste mituri pe forumul nostru... Uneori nici nu ne dam seama ca de fapt fiecare reactie in parte si fiecare om cu firea lui sunt foarte importante in masinaria asta complicata. Detaseaza-te de toate si vezi ca menirea noastra nu este sa ne luam de guler cu ceilalti, ci sa suprimam bascalia ordinara care ne injoseste ca natie... Daca poti aborda subiectul si nu omul, ar fi teribil de frumos!...
|
Nu putem separa totalmente scrisul-gandul-vorba , de omul in sine ! Deci , hai sa fim onesti , si sa citim , sa recitim tot ce s-a scris aici despre subiectul de fata . Sa fim verticali , si sa ne asumam cele rostite , gandite de la cap la coada . Nu esti deacord cu subiectul de fata , scri , aduci argumente , dar cand vezi ca superi , mahnesti si ranesti prin susele tale , te opresti - te smeresti ( cat de cat ) . Asta nu inteleg eu OMULE BUN , inversunarea asta , satisfactia asta nebuna de a tulbura pe altii , de a fi rau de la cap la coada ! Initiatorul acestui thread a avut alt gand , dar iata ce a iesit , cata ura , cata minciuna . . . incredibil , dar adevarat ! Te rooog citeste , reciteste tot ce s-a scris , si ai sa-mi dai dreptate . Daaa , am inteles , zaharia , traditie , daniel si altii, nu au fost deacord cu Adrian Paunescu , dar de aici pana a pedala continuu pe acelasi rautati , e cale foarte lunga pana la un dialog civilizat , si mai ales crestin ! E satisfactia asta sadica de a deranja si a tulbura continuu , de a fi un Gica Contra non - stop ( vezi pe Daniel777 si nu numai ) . Ti se pare firesc ?