![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In rest eu credeam ca Mantuitorul a venit pt. cei blonavi(pacatosi) iar nu pentru cei drepti!!!! PACE VOUA!!!si nu uitati cu ce masura masurati cu aceea vi se va masura.Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
La numai trei zile de la înmormântarea poetului, o bucureșteancă a deschis un proces prin care vrea să demonstreze că Adrian Păunescu este tatăl său biologic. Grefiera Andreea-Mihaela Bîrlea i-a chemat în instanță pe cei trei copii legitimi ai lui Păunescu pentru a dovedi, cu martori și cu teste ADN, că este sora lor paternă.
Procesul de stabilire a paternității, intentat de Andreea-Mihaela Bîrlea (42 de ani), grefieră la Secția a 2-a Penală a Tribunalului București, a fost înregistrat miercuri la Judecătoria Sectorului 1. Dacă va ieși la iveală faptul că Andreea-Mihaela Bîrlea este într-adevăr fiica lui Adrian Păunescu, atunci ea ar urma să moștenească o parte din averea poetului, evaluată la aproximativ 3,7 milioane de euro. |
|
|
|||
|
|||
|
Este ora 00.00. Iertare tuturor si post binecuvantat la toata lumea!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu cred ca tot ce s-a scris aici de rau despre Adrian Paunescu nu are nici o legatura cu un site crestin ortodox. Noi astia care l-am barfit om fi fara de pata ,cum a zis Mantuitorul :"cel fara de pata sa arunce cu piatra" Si barfa e un mod de arunca cu piatra ,chiar daca verbal. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 15.11.2010 at 00:08:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Pentru că veni vorba de "sinceritate", ea nu este apreciată mai nicăieri , iar de spui adevărul și cea ce gândești , șifonezi pe mulți ! Îți place minciuna și-ți place să te acoperi cu ea și nu-i bine ! Una spui acum o oră, alta faci peste două, asta-i nu-i treabă bune frate ! Trebuie să te obișnuești și cu adevăruri care nu-ți convin, nu-ți plac, sau pur și simplu nu ai chef tu să le auzi . Falsa smerenie și credincioșia poleită în cuvinte nu face doi bani . . .mărgăritare date la porci , atât și nimic mai mult . Post ușor-verticalitate-consecvență-demnitate-unitate !
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
| OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
| Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
| Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
| Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|
|