Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.11.2010, 18:14:56
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Crezi ca cineva are lene (- lipsa de ravna in rugaciune, de ex.) cu premeditare? Sau mandrie cu premeditare?
D-apoi eu ce as mai avea de spus duhovnicului?
Ca nimic din ce sunt NU vreau sa fiu!

In fine, cred ca fiecare a spus destul.
Ești foarte exigentă cu tine însăți, lucru foarte bun , căci și cel mai mic procent al mulțumirii de sine poate fi dăunător. Da, aceasta-i calea spre sfințenie , ca nimic din ceea ce suntem să nu ne mulțumească. Acesta-i "motorul"POCĂINȚEI , dar să nu exagerăm , să nu ajungem la extreme neținând seama de puterea noastră și nivelul duhovnicesc la care am ajuns. Ghidul nostru rămâne Duhovnicul, un Duhovnic bun și răbdător ! Să ne rugăm pentru aceasta Bunului Dumnezeu , și sunt sigur că fiecare va primi Duhovnicul potrivit . Post binecuvântat !

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne impartasim des sau rar? Va_iubesc Impartasania (Taina Euharistiei) 978 17.05.2017 03:29:00
Cum sa ne impartasim? Adriana-Simona Impartasania (Taina Euharistiei) 21 09.01.2014 15:17:16