![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din nou,... ce esti tu ca profesie??? :))) Iar expresia placuta voua "direct" din Biblie: “Nimeni nu vine la Tatal Meu decat prin Mine” este un adaos convenabil strecurata "din greseala" ulterior ca sa pice manusa pentru listatii de mai sus. Altfel, ar fi in TOTALA contradictie cu "lasati pe copii sa vina la mine, ca acelor ca ei este imparatia cerurilor"(si cu multe alte citate si PILDE)...si vorba aia, aceia erau COPII PAGINI! ! !nebotezati, fara nici un habar despre HRISTOS, puradei ai paginilor musulmani(de exemplu), budisti, hinduisti, si mai stiu eu ce ...-isti. Asa ca sa avem pardon, iar aici nu numai tu vorbesti! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
acel "copil pagan, nebotezat, fara nici un habar de Hristos?" il gasesti in sinaxar, in data de 20 decembrie.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 26.11.2010 at 10:42:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As fi "auzit" de el daca ceea ce i s-a intimplat ar fi fost documentat de vre-un istoric impartial. Doar asa poti demonstra ca un incident neobisnuit reprezinta un adevar istoric. Sinaxarul, din pacate nu este de ajuns, deoarece ne intoarcem de unde am plecat...la faptul ca ele sunt scrise de cei de dupa bariera. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Declaratia egumenilor Muntelui Athos impotriva ecumenismului | catalin2 | Dogmatica | 13 | 25.12.2011 13:58:57 |
Marturisire impotriva ecumenismului pana la mucenicie | andrei_im | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 170 | 21.11.2010 20:57:23 |
Marturisirea de Credinta impotriva ecumenismului | BogdanF2 | Generalitati | 4 | 30.09.2009 19:48:32 |
Cum si cind ne impotrivim ecumenismului | dmb | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 35 | 07.04.2009 11:33:46 |
|