Citat:
În prealabil postat de camy_d
Chestia cu prăpastii e valabilă și pentru neîncrederea în preoți. De unde știi tu când un preot e vrednic? Ai darul viziunii? Numai Dumnezeu știe asta, exceptând cazurile când știi că preotul a făcut ceva grav și evident, adică desfrânare, omor etc. pt. care oricum va fi dat jos din preoție. Dar lucrurile de finețe le intuiești mai greu. (sfaturile proaste mai pot fi adesea și urmarea faptului că persoana respectivă a ascuns o parte din adevăr)
|
nu caut sa intru in polemici...am scris din instinctul crestinesc de a corecta o premiza pe care o consider gresita si care cred ca poate conduce la multa suferinta...pana la urma fiecare crede ce vrea si isi asuma consecintele....eu cred ca preotii nevrednici pot da sfaturi proaste si ca e nevoie sa cauti un preot traitor care sa te ajute cu problemele tale si imi asum consecintele acestei convingeri, altii cred ca orice spune orice preot vine de la Dumnezeu si isi asuma consecintele acestei convingeri....Dumnezeu sa reverse mila Sa si peste unii si peste ceialalti !