![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa-l parasesti...iarta-ma,dar nici un preot cred ca nu l-ar putea face sa se schimbe,numai daca vrea el sa o faca.Daca el iti spune" gata,de azi vreau sa devin alt om,ajuta-ma te rog"atunci mergeti impreuna la preot ,va rugati impreuna si Dumnezeu o sa-i schimbe "naravul".
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles ca daca va veti apropia de Dumnezeu, va va fi mai usor sa tratati problema. Asa ca mergeti cu incredere sa va spovediti Si rugati-L pe Dumnezeu sa va ajute sa va schimbati dumneavoastra si sotul dumneavoastra. Ca necazurile le permite Dumnezeu cu un scop precis.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Aaa, n-am observat că e doar logodnic, așa sunt eu, neatentă ; )) păi atunci treaba e mai simplă, părăsește-l. Dacă era soț, era mai complicat, că deja v-ați fi unit sufletele. Fă câteva încercări să-l atragi la biserică, dar dacă e neam prost și nu înțelege nu face prostia să-l iei de soț, că ți-ai ratat viața sentimentală! Depravații sunt incapabili de a iubi, au un singur lucru în cap, știți la ce mă refer... Dacă un bărbat nu-i virgin nu merită să te uiți la el, decât dacă vezi că s-a pocăit și a devenit un bun creștin, altfel mai bine rămâi singură.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
buna | cristina mioara | Generalitati | 18 | 14.08.2011 18:25:42 |
buna | livipop | Generalitati | 16 | 04.06.2010 01:10:06 |
Buna | llaurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 14.10.2008 22:09:55 |
buna | cornel13 | Generalitati | 2 | 10.09.2008 21:20:18 |
|